Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2010, 23:54:18
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
E frumos si in Maramures. Avem o tara foarte frumoasa...
eu am inceput cu maramuresul, apoi am trecut muntii in bucovina, am ajuns in moldova apoi m-am oprit in ardeal.
a fost frumos?
frumos e putin spus...a fost una dintre cele mai reusite concedii,cu bani putini dar mai ales, la noi in tara.
tin foarte mult la valorile noastre, in orice domeniu ar fi ele:de la poeti, scriitori la locuri si peisaje.
singurul lucru care imi venea in minte era:"cat de frumoase sunt a Tale..."
Vechi 11.08.2010, 21:20:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
eu am inceput cu maramuresul, apoi am trecut muntii in bucovina, am ajuns in moldova apoi m-am oprit in ardeal.
a fost frumos?
frumos e putin spus...a fost una dintre cele mai reusite concedii,cu bani putini dar mai ales, la noi in tara.
tin foarte mult la valorile noastre, in orice domeniu ar fi ele:de la poeti, scriitori la locuri si peisaje.
singurul lucru care imi venea in minte era:"cat de frumoase sunt a Tale..."
Partea Moldovei am reusit in urma cu ceva timp sa o vizitez , dar in Maramures nu am reusit inca sa-mi port pasii , dar de sanatatea imi va permite , cu siguranta la anul va fi in planul de vacanta . Am gasit un link util si cat de cat bine realizat :http://www.romanianmonasteries.org/ro
Vechi 11.08.2010, 21:42:32
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Pentru cei care merg spre Prislop- nu ocoliti biserica din Densus! Este la vreo 8 km de Hateg si este impresionanta din punct de vedere istoric- si nu numai! Va las sa descoperiti singuri lucruri interesante despre ea.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2010, 21:40:25
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Multumesc Cristi si tuturor pentru adrese.Dau si eu ceva:

Pentru a va ajuta la planurile de vacanta si a afla despre toate manastirile din Romania puteti accesa si site-ul urmator,foarte folositor si pentru mine de altfel:

http://www.orthodox-monasteries.com/romania

Sunt toate manastirile din Romania,din toate orasele dar tot acolo sunt si alte manastiri din alte tari,ortodoxe.

Dumnezeu sa ne ocroteasca la drum!

Last edited by tigerAvalo9; 11.11.2010 at 21:43:25.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2011, 14:54:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Ghidul Manastirilor din Romania

http://www.ortodox.ro
Vechi 15.02.2011, 08:59:47
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit Cluj

Din Clujul "meu"...

http://www.tourism.info.ro/index.php...p=1&f=Toate&c=
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 19:29:35
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

http://www.inromania.info/manastiri.html
Vechi 19.05.2011, 20:05:00
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit " Suflet Pelerin "

http://www.sufletpelerin.ro/
Vechi 03.10.2014, 22:24:49
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Pelerinaj de Sfânta Parascheva, la Iași

Luna octombrie este luna în care, în Patriarhia Română, sunt organizate 2 mari evenimente la care sunt așteptați să participe mii de români. Primul este prilejuit de sărbătorirea pe 14 octombrie, a Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, iar al doilea este organizat, la București, de sărbătoarea hramului Catedralei patriarhale, Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, prăznuit pe 27 octombrie. Cei doi sfinți se bucură de o mare evlavie în rândul credincioșilor, astfel încât Iașiul și Bucureștiul devin loc de pelerinaj pentru sute de mii de pelerini. Fie că merg singuri sau în grupuri organizate, aceștia sunt, de la an la an, din ce în ce mai mulți. Pentru cei care doresc să ajungă, în acest an, la hramul Catedralei mitropolitane din Iași și să se închine la moaștele ocrotitoarei Moldovei, Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române organizează o deplasare în perioada 12 -14 octombrie. În prima zi, credincioșii se vor alătura celorlalți pelerini și vor sta la rând pentru a ajunge la racla cu cinstitele odoare. Organizatorii recomandă ca pelerinii să fie pregătiți cu haine groase și pelerine de ploaie. Pe 14 octombrie credincioșii vor avea ocazia să participe la Sfânta Liturghie de hram. În ultima zi a pelerinajului este inclusă și vizitarea Catedralei arhiepiscopale din Roman.

Mai multe detalii despre această deplasare, dar și despre altele organizate de Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile pelerinaj.ro și basilicatravel.ro. Informații suplimentare se pot obține de la sediile centrelor din București, Ploiești, Arad și Oradea. Adresele din Capitală sunt: Calea Victoriei, nr. 45, Strada Doamnei, nr. 20, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Str. Icoanei Nr. 12, Bd. I. C. Brătianu, nr. 12 , Calea Victoriei, Nr. 202 și Str. Stelian Mihale, Nr. 14. Centrul „Sfântul Ioan Iacob” din Ploiești se afla pe Strada Republicii, Nr. 171, Centrul “Sfântul Apostol Andrei” din Arad, pe Bdul. Revoluției, nr. 30, iar Centrul din Oradea, pe Strada Roman Ciorogariu, Nr. 8-10.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sugestie pentru un suflet brokeneagle Slujba inmormantarii 11 31.10.2010 21:47:09
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54
o sugestie vali_sch Stiri, actualitati, anunturi 1 11.01.2008 20:15:58
pentru cei in vacanta:joc urzicuta Generalitati 16 23.07.2007 19:48:52