![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
sint departe de parinti!!!! Vai de capul meu. Sa ne dea Dumnezeu puterea sa ne ducem fiecare crucea!
Si eu m-am revoltat, m-am certat cu Dumnezeu, am plins m-am zbatut......... Dupa o vreme ai de ales intre a continua sa te auto-compatimesti sau sa incerci sa traiesti in conditiile date, incercind sa intelegi: "DE CE?" Marele noroc al meu a fost ca mai inainte de boli, Dumnezeu mi-a deschis ochii si am inceput sa cred! Mi-a scos in cale oameni deosebiti! Nu stiu daca am inteles inca "de ce?" dar raspunsul (pentru mine) pe care l-am gasit, ma multumeste. Singura mea teama este ca n-am credinta destula sa duc crucea fara sa murmur (mai ales ca sint unul care tot timpul comenteaza)...pina la capat! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ca-i cu putinta la Dumnezeu, nu stiu insa daca mi-ar fi de folos........
Asi mintii sa spun ca nu-mi doresc, dar la fel asi mintii sa spun ca nu cred ca-i mai bine, sa ramina toate asa cum sint acum. Omul pamintesc si cel duhovnicesc din mine se cam cearta deocamdata cum ar fi mai bine! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca ar trebui sa acordam mai multa atentie terapiilor traditionale pe care le practicau bunicii nostri si care dadeau rezultate foarte bune intr-o multime de boli.Nu contest stiinta si rezultatele sale,puterea si eficienta unui antibiotic luat la momentul oportun,ci doar acea medicina sustinuta pentru a ne scoate banii din buzunar,omorandu-ne incetul cu incetul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sanatatea si viitorul meu | andrutza151 | Generalitati | 12 | 14.11.2011 10:00:59 |
Care fapta este mai grea decat toate ? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 24.08.2011 22:07:46 |
Sanatatea cu cardul cu cip | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 1 | 20.07.2010 12:15:17 |
Faptele parintilor si sanatatea copiilor | mc2009 | Intrebari utilizatori | 6 | 12.05.2010 17:08:37 |
sanatatea | taisiamaria | Intamplari adevarate | 2 | 27.05.2008 11:35:17 |
|