![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau trebuie sa dovedesc cuiva ce stiu sau ce nu stiu? Oare in ce am scris mai sus nu a fost explicit? citez: in rest, dintotdeauna cand dezbatem pe teme diverse din Biblie , normal ca dam si exemple. Nu am contestat asta. Iarasi tipic sectantilor, rastalmacirea in toate. Se vede clar ca esti deja mult influientata de ei. Sau oi fi altceva decat ortodox, si te dai aici ortodoxa? In acest caz ce pot spune decat ca iarasi inselatoria sectantilor. aici ma referam clar ca nu contest ca atunci cand dezbatem Biblia putem da exemple concrete de citate. Important este scopul pentru care faci asta. Nimeni nu indrazneste sa ia citate din Biblie, sa le puna intr-o anumita ordine, alta decat in Scriptura si sa zica iata Scrisoarea lui Dumnezeu prin decizia lui insasi. In schimb profesorul de religie, preotul, si noi oamenii, luam citate din Biblie, ni le spunem unul altuia, incercam sa ni le explicam spunand: iata Cuvantul lui Dumnezeu. Nu te-am jignit cu nimic, Doamne fereste. Arata-mi unde te-am jignit. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunat | Anna | Alte Religii | 14 | 07.11.2017 18:59:48 |
toti sfintii | florin112 | Sfinti Parinti (Patrologie) | 8 | 10.01.2013 18:47:12 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR | Iustin44 | Intamplari adevarate | 5 | 13.04.2008 23:13:31 |
|