![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa indelungi cautari(am cautat ceva exact pe intrebarea dvs) am gasit o sursa cu un posibil raspuns pt dvs.Sursa este catolica si trateaza exact subiectul ridicat de dvs.Din pacate,datorita faptului ca am cautat mult sursa,nu mi-a mai ramas timp sa va si traduc.Poate va va ajuta cineva in acest sens in cazul in care nu cunoasteti limba engleza.
http://www.newadvent.org/cathen/08377a.htm Uitati-va la ,,Absolute cronology>Nativity" si apoi la ,,Relative cronology">sectiunea ,,The infancy of Jesus">cele 3 posibilitati pe intrebarea dvs>,,First possibility"/,,Second possibility"/,,Third possibility". Poate vor mai fi si alte opinii,mult mai precise si documentate, care sa va ajute.Cel de Sus sa fie alaturi de dvs. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va multumesc inca o data pentru postare. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur daca v-am putut ajuta.Poate reusiti sa stati de vorba si cu un preot pt ca dansul are cu siguranta cunostiinte teologice mult mai solide.Voi continua si eu sa caut pe aspectul analizat de dvs si daca mai gasesc ceva va postez pe acest thread.Analiza este extrem de complexa din ce am gasit si vizeaza multe domenii(istoric,lingvistic,cronologie,etc).
Cel de Sus sa fie mereu alaturi de dvs Last edited by Scotianul; 13.08.2010 at 11:16:07. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
nelamurire | mirela.b | Calugarul | 77 | 22.07.2011 23:49:35 |
Nelamurire !? | ducesa | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 9 | 04.12.2010 12:23:26 |
nelamurire | cristina83 | Generalitati | 2 | 28.10.2007 18:22:40 |
|