![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu vas recomanda "Sa ne cunoastem credinta"de diaconul Gheorghe Babut.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
"Stapanul Inelelor" de Tolkien.
Pentru cine a vazut doar filmul, recomand calduros citirea cartii. Filmul e bun, dar e doar atat - o transpunere cinematografica buna. Cartea, in schimb, e o capodopera. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai ales la sfarsitul filmului e un lucru ce este dulce amar,deoarece un prieten bun se desparte de in al prieten.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]()
Citesc zilele astea "Isus din Nazaret" de Joseph Ratzinger -- Benedict XVI. Nu spun decat ca o citesc pe nerasuflate si ca de abia astept si volumul doi in primavara care vine.
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut-o la librarie si am ezitat daca sa o cumpar sau nu (strict din motive financiare, si gandindu-ma cati Parinti imi lipsesc din biblioteca). O recomandati ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar din nou, citesc cartea pe nerasuflate. In cautarea lui Iisus, Fiul lui Dumnezeu, cel istoric, scrisa din perspectiva unui om care si-a daruit intreaga viata lui Hristos. Poate pentru unii nu sunt lucruri noi, dar eu nu voi mai asculta Fericirile la Sf Liturghie in acelasi fel, si nici nu voi spune Tatal Nostru la fel, citind cartea.
|
||||
|
||||
![]()
Quo vadis?
|
||||
|
||||
![]()
Tadeusz Dolega Mostowicz - Vraciul
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Marturisirea unui crestin. Parintele Marcu de la Sihastria . Pe aceasta n-o s-o uiti !
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit-o si eu acum vreo o luna. Emotionanta carte. :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Amintiri din copilarie. Ce fel de roade ati vazut la alti crestini care v-au placut | spre_rasarit | Generalitati | 12 | 24.09.2011 10:07:25 |
Documentare care ne-au placut | NeInocentiu | Generalitati | 3 | 10.09.2011 11:01:06 |
ce nume v-ar fi placut sa aveti? | podolski_2 | Generalitati | 92 | 12.08.2010 22:09:07 |
Carte | aureliapopescu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 03.11.2009 10:39:49 |
|