Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2010, 21:36:53
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Limba greaca nu este o poveste . Ea este reala: orto inseamna vechi si doxa inseamna invatatura. ortodox inseamna invatatura veche, INVATATURA PRIMARA, BISERICA PRIMARA, cum va place sa spuneti.
Domnul meu, limba greaca nu este o poveste. Dumneavoastra spuneti povesti. In limba romana, nu in cea greaca.

Biserica Ortodoxa a aparut in 1054 la marea Schisma. Pana atunci exista doar Biserica.
Numele „ortodox” nu are relevanta in subiectul ridicat de dumneavoastra.

Astfel de argumente va pot aduce si eu: Pentecost inseamna Cincizecime si este ziua de nastere a Bisericii. Prin urmare Biserica Penticostala este Biserica de la Rusalii.

Catolicii pot aduce si ei in favoarea lor astfel de argumente cate vreti.

Insa Biserica Primara, cea care a fost infiintata la Rusalii nu mai exista. Adica nu mai exista in unitate, din nefericire s-a dezbinat. In mai multe denominatii. Fiecare confesiune (incluzand Bisericile Monofizite, BO, BC si NP) afirma ca ea este continuatoarea legitima a Bisericii Primare.
Problema fiecareia este ca nu poate dovedi nicicum aceasta.

Eu cred ca cei care fac parte din Biserica gandesc, vorbesc, cred si actioneaza la fel ca si crestinii Bisericii Primare.

Last edited by penticostalulmantuibil; 13.08.2010 at 21:41:28.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunat Anna Alte Religii 14 07.11.2017 18:59:48
toti sfintii florin112 Sfinti Parinti (Patrologie) 8 10.01.2013 18:47:12
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat laurastifter Generalitati 7 27.07.2011 22:09:55
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață colaps Generalitati 24 23.11.2010 22:27:05
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR Iustin44 Intamplari adevarate 5 13.04.2008 23:13:31