![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun, ei exista. Intrebarea este cine i-a finantat la infintare ? Cine-i finanteaza? Au tatic ? Cine este acesta ?
In lumea de azi nimeni nu mai este liber; prea putini care, idealisti fiind, sunt de capul lor...Totul se invarte in jurul banului, a puterii.. Iustin Parvu ne anunta ca nu mai este tara libera in Europa . Toate sunt conduse de naimiti, cum spunea Arsenie Boca , tot intr-o profetie. Trebuie sa intelegeti ca aceeasi superputere are obiceiul acesta, de a ocupa ei toate "portofoliile"..Ei creaza organizatiile, ei le conduc ! Vrea neamu dreapta, servesc neamului dreapta lor; vrea neamul stanga, servesc neamului stanga lor. LIBERTATEA NE-AM PIERDUT-O IN 47'. Oameni buni, Iisus nu poate fi substituit ! Tineti de credinta , tineti de Hristos ! Last edited by IonelS; 13.08.2010 at 22:55:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu doar am citit principiile lor si am vazut emisiunile in care a aparut liderul lor, Tudor Ionescu, si suna foarte reconfortant pentru un suflet de roman inrobit in propria tara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca si biserica este condusa tot de aceasta superputere, dupa spusele tale ? Atunci poate ca si Isus poate fi subtituit, tot de ei probabil. Iar credinta de care trebuie sa tinem este tot de ei inventata. probabil. Nu mai putem fi siguri de nimic, pentru ca ei ocupa toate portofoliile. Am bagat-o pe maneca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dreapta Socoteala | Dreamm | Generalitati | 14 | 31.05.2013 23:07:50 |
Noua Dreapta | vlad90 | Generalitati | 70 | 30.05.2012 16:17:29 |
Noua Dreapta si fascismul | Times.new.roman | Generalitati | 18 | 04.10.2011 16:43:02 |
Păcate de dreapta in contra poruncii I | Mihnea Dragomir | Vrajitoria | 14 | 19.09.2010 13:17:37 |
In stinga sau in dreapta | Hartford | Teologie si Stiinta | 3 | 26.11.2007 13:10:17 |
|