Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2010, 22:37:40
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Bun, ei exista. Intrebarea este cine i-a finantat la infintare ? Cine-i finanteaza? Au tatic ? Cine este acesta ?
In lumea de azi nimeni nu mai este liber; prea putini care, idealisti fiind, sunt de capul lor...Totul se invarte in jurul banului, a puterii..

Iustin Parvu ne anunta ca nu mai este tara libera in Europa . Toate sunt conduse de naimiti, cum spunea Arsenie Boca , tot intr-o profetie.

Trebuie sa intelegeti ca aceeasi superputere are obiceiul acesta, de a ocupa ei toate "portofoliile"..Ei creaza organizatiile, ei le conduc ! Vrea neamu dreapta, servesc neamului dreapta lor; vrea neamul stanga, servesc neamului stanga lor. LIBERTATEA NE-AM PIERDUT-O IN 47'.

Oameni buni, Iisus nu poate fi substituit ! Tineti de credinta , tineti de Hristos !

Last edited by IonelS; 13.08.2010 at 22:55:20.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2010, 22:40:25
heorhe heorhe is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Bun, ei exista. Intrebarea este cine i-a finantat la infintare ? Cine-i finanteaza? Au tatic ? Cine este acesta ?
In lumea de azi nimeni nu mai este liber, prea putini care idealisti fiind sunt de capul lor...Totul se invarte in jurul banului, a puterii..
Habar nu am nici eu. Speram ca cineva de aici sa fi avut o experienta pozitiva sau negativa cu ei.

Eu doar am citit principiile lor si am vazut emisiunile in care a aparut liderul lor, Tudor Ionescu, si suna foarte reconfortant pentru un suflet de roman inrobit in propria tara.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2010, 23:03:35
heorhe heorhe is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
In lumea de azi nimeni nu mai este liber; prea putini care, idealisti fiind, sunt de capul lor...Totul se invarte in jurul banului, a puterii..

Iustin Parvu ne anunta ca nu mai este tara libera in Europa . Toate sunt conduse de naimiti, cum spunea Arsenie Boca , tot intr-o profetie.

Trebuie sa intelegeti ca aceeasi superputere are obiceiul acesta, de a ocupa ei toate "portofoliile"..Ei creaza organizatiile, ei le conduc ! Vrea neamu dreapta, servesc neamului dreapta lor; vrea neamul stanga, servesc neamului stanga lor. LIBERTATEA NE-AM PIERDUT-O IN 47'.

Oameni buni, Iisus nu poate fi substituit ! Tineti de credinta , tineti de Hristos !

Pai daca si biserica este condusa tot de aceasta superputere, dupa spusele tale ? Atunci poate ca si Isus poate fi subtituit, tot de ei probabil. Iar credinta de care trebuie sa tinem este tot de ei inventata. probabil. Nu mai putem fi siguri de nimic, pentru ca ei ocupa toate portofoliile. Am bagat-o pe maneca.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dreapta Socoteala Dreamm Generalitati 14 31.05.2013 23:07:50
Noua Dreapta vlad90 Generalitati 70 30.05.2012 16:17:29
Noua Dreapta si fascismul Times.new.roman Generalitati 18 04.10.2011 16:43:02
Păcate de dreapta in contra poruncii I Mihnea Dragomir Vrajitoria 14 19.09.2010 13:17:37
In stinga sau in dreapta Hartford Teologie si Stiinta 3 26.11.2007 13:10:17