![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
buna ziua!
v-as ruga daca se poate sa imi recomandati un parinte duhovnic in orasul galati. vreau sa ma marturisesc, dar cum nu am mai facut acest lucru din copilarie (acum am 26 de ani) am multe de spus. imi trebuie o calauza buna deoarece...va dati seama am multe si grele pacate. va multumesc ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa mergi la o manastire din apropiere si sa iti gasesti duhovnic, nu vrei?
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu ce sa zic...nu ar fi o problema cu mersul. numai sa nu merg degeaba ca poate te primeste poate nu...
ai vreo recomandare, ma poti ajuta cumva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A mai intrebat cineva si pe alt topic. Userul Viviana este din Galati si pretinde ca sunt multi preoti buni in Galati; scrie-i pe privat poate mai intra pe forum. Last edited by gabriela8; 16.08.2010 at 18:01:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daniel, mergi la biserica de care apartii; daca nu stii care e aceea, intreaba-ti parintii, ei sigur stiu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Se gaseste pe str:Traian linga pol. comunitara si cauta pe parintele Viorel Chirca. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc tuturor pentru raspunsuri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ce mica e lumea...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DUHOVNIC | gherman | Calugarul | 156 | 04.02.2015 17:51:24 |
Stie cineva un preot bun in Galati?? | anika12 | Preotul | 13 | 04.09.2010 02:36:17 |
Manastirea Sfintii Arhangheli in Galati | angel_wings | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 27.12.2008 19:10:07 |
duhovnic in Galati | elena2008 | Generalitati | 0 | 16.09.2008 13:35:00 |
|