![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fie ca pui un act cu cip, care contine acest 666, fie o pentagrama, tot aia este..Ce-mi este in piele sau pe piele ?! Care ar fi greseala in acest rationament ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se poate trece direct la pecetluire. Daca il avem pe Hristos ar trebui sa nu ne fie frica desi stim cu totii ca va fi foarte greu. |
|
|||
|
|||
![]()
am auzit un zvon. desi cred ca stiti despre ce vorbesc. vor de la anu' sa schimbe toate buletinele in tara. si toti sa avem alt format, unde se baga si cipul. unii dintre noi nu aleg cipul in/pe sub piele, dar cum ramane cu buletinul?
refuzam sa ni-l facem ca sa nu avem cipul sau cum? eu asta nu inteleg :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by gabriela8; 16.08.2010 at 17:37:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu...si n-am spus niciodata ca nu ma ingrijoreaza, dar prefer sa nu intru in panica...ci sa am nadejde si sa ma las in voia lui Hristos si a Maicii Domnului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca tie nu-ti este frica, te felicit si ma inclin...eu sunt mai slaba si imi recunosc neputinta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca pentru tine este acelasi lucru exteriorul corpului tau cu interiorul...atunci n-am ce sa mai comentez...pentru mine este cu totul altceva...daca pun un ac pe mana sau oriunde pe suprafata corpului unde desigur exista piele nu am nici o problema, nu ma doare nimic...dar daca imi infig acul ala sub piele...nu zic mai adanc, parca incep sa simt ceva durere, poate din ce in ce mai insuportabila si sincer nu-mi convine. Cam asa vad eu problema...iar din punctul meu de vedere tot ce ai spus este o greseala tocmai ca nu are rationament.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ne este frica nu se vor mai intampla ? Rugaciunea si sfintele slujbe sunt importante pentru aceste vremuri in care diavolul lupta din rasputeri. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre actele biometrice | elena20 | Generalitati | 1247 | 11.01.2014 16:29:38 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
Cat de responsabili suntem de actele noastre? | victor.r | Nunta | 8 | 17.04.2008 19:12:35 |
|