Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 00:21:33
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine nu ma intereseaza cine a facut filmul...ideea acestui film a fost geniala, am asemanat acea lume cu Raiul...asa mi-a placut mie sa cred si mi-as fi dorit sa fiu acolo, sa fie real, posibil.
Subiectul in sine a spus multe despre OMUL actual...si este fff real.

Dar sa va povestesc...
Eu sunt o fire mai putin sensibila, sunt mai realista, mai exigenta, privesc mai intai cu ochi critic...in fine. Din acest motiv am vazut acest film in doua etape: Prima data dupa primele imagini am inchis tv-ul considerand o alta idiotenie a cinematografiei moderne...dar la insistentele unor prieteni care au vazut tot filmul si mi-au povestit putin...am zis OK...si m-am uitat.

Credeti-ma ca m-am implicat atat de mult in acest film, incat efectiv am suferit fizic cand am vazut cum s-a distrus acea lume...
A fost minunat...
Repet: am fost impresionata de idee...nu de efectele speciale, de actori si de bla-bla-bla (acestea au participat doar la captarea intregii mele atentii in momentul vizionarii, in rest le-am uitat...ideea NU)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
filmul rusesc "Preotul" padrevicentiu Generalitati 9 14.04.2011 11:19:51
Dar filmul "Angora"? anika12 Biserica Ortodoxa si Massmedia 4 21.01.2011 11:25:14
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Filmul "Locul Ingerului" andreicozia Generalitati 2 23.09.2009 16:14:30