![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Avortul este cea mai grava, cea mai inumana, cea mai cumplita forma de crima. Nimic nu se compara.
Dar, deoarece cel rau este viclean, a reusit sa imbrace aceasta monstruozitate in haine "civilizate" si sa-i dea aparenta de "drept" al femeii, de "alegere", de "procedura medicala". Bast-et, eu sunt tata. Atunci cand sotia mea a ramas insarcinata, nu eram crestin. Eram ateu. Si totusi, atunci cand am aflat ca in ea s-a zamislit o noua viata, atunci cand am pus mainile si urechea si inima pe pantecele ei si am stiut ca acolo este copilul meu, am STIUT ca este vorba despre un om. Un suflet. O fiinta. O viata. Cand am vazut primele ecografii, in care nu se vedea decat un punct, inform, fara maini sau picioare, am stiut ca acolo este un OM. Cand am vazut alte ecografii, mai tarziu, cand l-am vazut pe fiul meu cum misca mainile, cum clipeste.... sa bagi un fier in mama ?! sa-l rupi in bucati ?! sa-l arunci la gunoi ?!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar in caz ca acest copil era fructul unui viol? Sau daca viata sotiei tale si a fiului tau erau in pericol? (nu-i doresc nimanui asemenea nenorociri) Ce faceai? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca viata ta este in pericol, si o poti salva ucigand o fiinta nevinovata, un om care nu se poate apara, ce faci ?
Daca tu ai fi fructul unui viol, consideri ca ar fi fost ok sa fi rupta in bucati cu un cleste, smulsa din trupul mamei tale si aruncata la cosul de gunoi ?! |
|
||||
|
||||
![]()
O femeie normala psihic nu are niciun motiv sa ajunga la intreruperea sarcinii.Atunci cand se hotaraste sa faca un copil poate merge la orice cabinet de planificare familiala,iar in urma analizelor i se poate spune daca exista riscuri de a naste copii cu malformatii genetice; daca nu doreste sa aiba copii poate folosi metode de contraceptie,iar daca nasterea copilului este urmarea unui viol il poate da spre adoptie sau interna la un centru de plasament.Nu exista deci nici un motiv pentru avort,care de fapt este o crima.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu ma refer la problemele fetului, ci si la mama, poate avea probleme cu uterul (pozitia, fibroma) patologii, mama prea tanara sau prea in varsta etc. Acea masa de celule nu simte nimic pana la a saptea saptamana de gravidanza, deci nu poate suferi, nu simte durere. Da inima bate dupa a 4 saptamana, dar ce schimba? Are tot respectul meu curajul acelei mame, dar sunt persoane care nu vor sa poarta greutatea aceea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai stiu un caz in care li s-a spus ca pruncul va avea sindromul Down. si cand a venit pe lume, ce sa vezi? copilul era perfect sanatos. alt caz intamplat unor prieteni: li s-a spus la toate ecografele ca se va naste copilul fara o mana. cand s-a nascut a fost intreg si sanatos. Dumnezeu e mare si toate le poate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Avortul e motivul pentru care exista uratenie in lume.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Femelele deseori trebuie să-și apere puii de agresivitatea masculilor. Am avut ocazia să studiez personal acest comportament la pisicile mele. Am avut cazuri de masculi străini care au ucis puii lăsați nesupravegheați. Cazurile de femele agresive la adresa puilor sunt mai rare în rândul speciilor. Totuși canibalismul infanticid apare la unele specii de animale. Cred că totuși, în unele cazuri, este vorba pur și simplu de o confuzie, puii fiind prea mici pentru a putea fi deosebiți de prada obișnuită. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|