![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar in caz ca acest copil era fructul unui viol? Sau daca viata sotiei tale si a fiului tau erau in pericol? (nu-i doresc nimanui asemenea nenorociri) Ce faceai? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca viata ta este in pericol, si o poti salva ucigand o fiinta nevinovata, un om care nu se poate apara, ce faci ?
Daca tu ai fi fructul unui viol, consideri ca ar fi fost ok sa fi rupta in bucati cu un cleste, smulsa din trupul mamei tale si aruncata la cosul de gunoi ?! |
|
||||
|
||||
![]()
O femeie normala psihic nu are niciun motiv sa ajunga la intreruperea sarcinii.Atunci cand se hotaraste sa faca un copil poate merge la orice cabinet de planificare familiala,iar in urma analizelor i se poate spune daca exista riscuri de a naste copii cu malformatii genetice; daca nu doreste sa aiba copii poate folosi metode de contraceptie,iar daca nasterea copilului este urmarea unui viol il poate da spre adoptie sau interna la un centru de plasament.Nu exista deci nici un motiv pentru avort,care de fapt este o crima.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by piedonee; 26.11.2012 at 19:59:35. |
|
||||
|
||||
![]()
sunt de acord ca multi vorbesc cu usurinte despre cum ar trebui procedat in anumite situatii, dau chiar retete ptr diferite situatii. De aceea consider nepotrivit sa dai lectii de viata in cazul unor probleme/situatii prin care nu ai trecut.
Asta e una. Dar faptul ca un puiut,fie el si de 1 zi e viu, are suflet si e si el in grija lui Dumnezeu e o certitudine ptr noi crestinii. De aceea, ptr nici un motiv in lume nu e indreptatita crima. A zis cineva ca si animalele isi pararesc puii.Dar noi, oamenii suntem, sau ar trebui sa fim, mai presus decat animalele. Puiutii mei sunt bine, si ii multumesc Domnului ptr asta. Dar chiar daca in urma unor situatii nefericite unul din ei s-ar imbolnavi grav, nu l-as parasi niciodata. Nu atata vreme cat in pieptul acesta mai bate o inima de mama.
|
|||
|
|||
![]()
Să nu uităm faptul că animalele sunt influențate de căderea omului din Rai, bietele, deși nu au avut nici o vină, au preluat suferința, consecință a păcatului omului...starea lor este influențată de starea omului cazut în păcat.
Last edited by ovidiu b.; 15.02.2013 at 22:15:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Un articol despre amploarea avorturilor printre elevele de liceu din Valsui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu ma refer la problemele fetului, ci si la mama, poate avea probleme cu uterul (pozitia, fibroma) patologii, mama prea tanara sau prea in varsta etc. Acea masa de celule nu simte nimic pana la a saptea saptamana de gravidanza, deci nu poate suferi, nu simte durere. Da inima bate dupa a 4 saptamana, dar ce schimba? Are tot respectul meu curajul acelei mame, dar sunt persoane care nu vor sa poarta greutatea aceea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai nascut de curand? Eu da, asa ca mai am cat de cat proaspete in minte toate momentele, de la boaba de mazare pana la urletul de la nastere. O femeie normala, responsabila, inainte de a face un copil se duce la un control, sa vada daca ...probleme cu uterul (pozitia, fibroma) patologii, mama prea tanara sau prea in varsta etc. Daca stie ca e in neregula si risca sa dea nastere la copii cu malformatii, probleme, atunci abstinenta frate.....nu doar placerea facutului si apoi hai la macelar. Acea "masa de celule" care "nu simte nimic" este VIE! Cunosti semnificatia cuvantului in limba romana? Cand vezi ca bate inima la boaba aia de mazare stii ce simti? Daca nu ai nascut n-ai cum. i periodul embrional organele sunt doar niste "schite", deci se poate vedea daca este ceva in neregula sau nu. ????? Sa-mi preZinti si mie acel doctor care in faza embrionara a fatului vede, spre exemplu, rinichi polichistici mosteniti genetic. Are tot respectul meu curajul acelei mame, dar sunt persoane care nu vor sa poarta greutatea aceea. Dar cine a zis ca viata e usoara, numai sex, placere si ce vrem noi....? atunci sa nu se mai intrebe nimeni "de ce patesc asta".... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|