![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Medicul "killer" de "copii" (embrioane poate vrei sa zici) munceste, a facut un juramant si trebuie sa-l respecte, daca asa i-a fost cerut, poate oricand sa schimbe profesiunea. Scuza-ma dar parca biserica voastra este implicata in cazuri de pedofilie? Pai nu, nu avorta, lasa copii sa mearga la preot. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe urmă, Biserica mea, în aproape 2000 de ani de existență, cu toate cazurile de pedofilie, nu a făcut nici pe departe atâtea victime câte au făcut ateiștii și eugeniștii dumitale în cei câțiva ani de război în care au adus Europa. În sfârșit, mai bine ar fi să știu că fiul meu se duce la un preot pedofil, decât să-l omor chiar eu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ah imi place mentalitatea ta: prefer copilul meu sa sufere din cauza religiei, decat sa-l omor cand era mic si insignificant. Dar totusi ai dreptate, juramantul ii stravechi, sunt alte legi, da stii cate femei in trecut au murit de infectii si boli pentru ca au incercat cu mana lor cu clestele si sarme sa avorteze? Eliminarea embrionului nu este asa de recenta cum ti se pare tie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu te-ar arde nimeni pe rug, doar te-am picura cu ceara....... Deci, morala este urmatoarea: nu mai faceti copii, avortati-i ca s-ar putea sa intre pe mana preotilor pedofili. |
|
|
|||
|
|||
|
Si eu banuiam ca esti de gen feminin, Bast-et.
De asemenea, presupun ca esti eleva de liceu. Cat despre filosofia ta de viata.. ce sa zic.. mai informeaza-te. Deocamdata stiu din cartile lui John Breck (bioetician) ca 1% avorturi sunt din motive medicale reale (pun in pericol mama).. restul sunt mofturi. Unele femei fac avort din moft, altele in lipsa de ocupatie si sarcina.. promoveaza avortul. Bast-et, crezi ca este o diferenta morala radicala intre o femeie care avorteaza si alta care le sfatuieste pe celelalte sa faca astfel? Cred ca ai putea sa te auto-definesti prin lucruri mai frumoase decat opiniile antireligie si pro-avort. Nu sunt nici lucruri originale (sunt chiar vechi de cand lumea) si nici nu sunt expresia unui spirit elevat. Sfat prietenesc. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 15:32:28 |
| Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 12:37:36 |
| Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 20:13:14 |
|
|