![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, sarpele inghite putin de praf cand isi urmareste preda, dar nu mananca tarana ca sa-si umple toata gura.
Totusi inca nu am inteles cum se deplasa sarpele inainte de pedeapsa de a se tarai de a de tarai. In primul rand, Dumnezeu stia ca acel sarpe era Satana, deci mai drept era sa pedepseasca generatia dracilor, si nu acea specie animala care a fost folosita numai ca mijloc de trasmisie, nu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da am citit in posturile voastre, dar totusi in iconografie nu este mentionat asa ceva. @pentilcostalmantuibil pai tu cum mananci, cu limba in aer, cu este organul ala lui Jackobson? A manca inseamna a inghiti din propria vointa, ca sa te hranesti, eu nu vad ca sarpele impinge pe gat bucaturi de tarana... Eheheeee ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Si vulpea e vicleana, multe animale fac uz pentru supraviventa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le pedepsim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Altfel s-ar putea crede ca tu chiar intrebi serios pe aici ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 18.08.2010 at 13:51:00. |
|
|||
|
|||
![]()
sincer mi se pare foarte grav ce faci batistauta sau cum te cheama... iei in ras si pui la indoiala ce scrie in Biblie ... si asa te declarai atee ... ce cauti aici ? cred ca nu ar rtebui nici sa punem mana pe Biblie la cat de jegosi sufleteste suntem, d-apoi sa discutam si sa luam in ras, sau sa punem la indoiala ce scrie aici.... doar un preot, si unul adevarat, cu har, nu unul pedofil, da? ar putea sa faca asta !!! si unu din "biserica noasta", parca asa zicei intr-un al topic nu? sa iti fie rusine !!!! NESIMTITOOOO !!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde ai invatat limbajul asta? |
|
|||
|
|||
![]()
ce limbaj domnule? ca am facut-o nesimtita? ce e asa de grav? daca asa este...citeste toate comentariile dansei ...daca dumneata permiti sa fie luat numele Domnului in ras....naspa de tot......
|
|
|||
|
|||
![]()
@Mirela0110
Wow, cata rautate! Asa tratezi tu cine nu intelege sfanta ta Biblie? Daca tot ma gandesc, chiar am fost fraierita sa dau 7 euro pe o carte care nu pot s-o citesc, puteam binemersi sa-mi cumpar o revista stiintifica, sau de gossip. Daca citeai mai bine, si mai ales religia domnului la care ma adresam, vedeai bine ca ma refeream la catolicism. Last edited by Bast-et; 18.08.2010 at 20:34:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din Biblie adunate | apophis | Generalitati | 52 | 04.05.2012 18:41:19 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Identificare Biblie | truthtostone | Generalitati | 1 | 30.12.2009 23:16:11 |
|