![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare pentru simpatizantii comunismului. Daca era un sistem atat de bun, de ce a iesit lumea in strada sa-l schimbe? Ma gandesc totusi ca daca lumea ar fi fost multumita ca voi, nimic nu i-ar fi scos din case in DECEMBRIE printre gloante!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneata ce cauți pe un forum creștin-ortodox? Este un forum al ateilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu noi scriem cu literă mare domnule ateu! |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Mar1vs:
Crestin nu inseamna perfect. Crestinul e un om ca si altii, desi se deosebeste prin faptul ca are o relatie cu Dumnezeu . Dar nu se naste invatat sau sfant, ci invata toata viata si se sfinteste in fiecare zi. Pentru cei care de cate ori aud o critica la adresa forumului intervin automat cu : "Du-te pe alt forum" Au mai fost unii care s-au comportat asa si cu Iisus. In Gadara, cand Iisus a scos dracii din acel om care umbla prin morminte, dar pe care El il iubea foarte mult, gadarenii I-au spus sa se duca de la ei si sa-i lase cu porcii lor; le-o fost frica sa nu ramana fara porci [a se citi pacate]. E mai bine sa recunoastem ca cei ce critica au si ei dreptatea lor. "Primirea de oaspeți să n-o uitați căci prin aceasta unii, fără ca să știe, au primit în gazdă, îngeri." Evrei 13:2
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Capitalismul. Deși cum ambele sunt ideologi care pun accentul pe latura materialistă sunt erori capitale din punct de vedere social.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne dam dreptate singuri unii altora intre noi nu e productiv. Tu nu vrei sa stii unde gresesti? De unde stii ca nu tocmai un ateu te poate ajuta? O atitudine de copil de gradinita cu siguranta nu arata superioritatea unui crestin. Asa ca lasa-ne si pe noi sa ne jucam cu tine! :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar m-am inscris aici pentru a afla cat mai multe despre religie, istoria ei si teologie. Eu nu voi incerca sa conving pe nimeni sa renunte la crestinism! Ultima data cand am verificat, traiam intr-o tara libera (teoretic), prin urmare am dreptul sa ma inscriu si pe acest forum. Daca voi, crestinii otodocsi veti vota in majoritate ca ateii si persoanele de alta religie/cult sa plece de pe forum, eu va voi respecta alegerea. Va rog sa-mi spuneti... Dar ma socheaza faptul ca pe asemenea FORUM CRESTIN sa blamez comunismul, iar crestinii convinsi sa-i tina partea! Apropo, Dorina: sigfrid22 nu este ateu! Daca ar sti Sfintii Parinti care au fost umiliti, torturati si ucisi cu cruzime pe la Pitesti, Gherla si Jilava ce se discuta pe un "forum crestin ortodox" s-ar ruga, probabil, sa va lumineze Domnul! Si sunt curios daca ati fi trait in Albania lui Enver Hoxha ce parere despre comunism ati fi avut! Simpatizantilor 'crestini" ai comunismului, atat va spun: n-aveti idee despre ce vorbiti! Cu tot respectul... Last edited by Mar1vs; 18.08.2010 at 14:29:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei nu mai spune! Esti sigura? Poate n-ar fi rau sa citesti si posturile altor forumisti crestini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am ce învăța de la voi și nici nu accept corecții de la cineva care nu luptă alături de mine împotriva patimilor și a păcatelor. Referitor la subiectul topicului mi se pare tendențios.În loc să ne apucăm fiecare de treabă și să lăsăm trecutul în urmă ca pe ceva care a fost și nu va mai fi,ne punem întrebări de genul acesta pentru a agita spiritele. Un creștin ortodox autentic își vede de ale sale și nu face politică. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sigură că se scrie cu literă mare .Acei care nu respectă aceasta se numesc doar creștini, pentru că sunt botezați .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Comunism¡? | CristArg | Generalitati | 32 | 07.01.2011 14:51:01 |
Socialsim si comunism crestin | Stefan500 | Generalitati | 7 | 11.10.2010 00:54:10 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|