![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inceput sa citesc, si uite domule, am gasit ceva ce nu inteleg, sau mi se pare straniu. Eu nu cred ca a pune in discutie aceasta carte inseamna a lua-o in ras. Totusi si eu am o fire provocatoare, deci fiecare are defectul sau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in fine, probabil nu o sa-ti pese ce zice unu ca mine pt ca nici nu ai motiv(doar datorita orgoliului si incapatanarii) insa daca(nu exista "daca") ceea ce e scris in Biblie e adevarat, ai fi fericita sa stii ca ai indepartat oameni de la Dumnezeul lor smintindu-i(pt ca vei face asta asa cum probabil am facut-o si eu de f multe ori)? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar autenticitatea Bibliei este in discutie, nu numai pe acest forum, si in multe locuri, in Italia, SUA, internet deci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa-i lasam pe astaia cu problemele lor de zi cu zi, cu imaginatiile lor iar noi care vrem sa cunoastem adevarul, chiar sa-l cautam. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu zic ca religia este o mare minciuna, tu zici ca stiinta ii inventata, ne luam de mana si bem o bere. Dar numai unul dintre noi are dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luna, bineinteles... Noaptea lumineaza pe intuneric, iar ziua soarele degeaba mai lumineaza lumina." Nu cred ca ai scris asa ceva din prostie. Daca ar fi fost asa s-ar fi putut trece cu vederea caci numeni nu-i perfect. Mie mila de tine si ma rog Domnului , chiar daca tu nu crezi in El, sa te vindece si pe tine si pe mine si pe toti de toata rautatea si viclesugul. Amin! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
te intreb si eu ceva: ce inseamna, ce semnificatie are acel "bhe" de la inceputul multelor tale postari?
|
|
|||
|
|||
![]()
Îți răspund eu, că autoarea ezită. Înseamnă o prescurtare de la be-he-he, adică așa cum strigă oile rătăcite după asinul lor.
Last edited by AngelicaKroner; 19.08.2010 at 18:06:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Si mie tot un "be-he-he" imi sugereaza...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din Biblie adunate | apophis | Generalitati | 52 | 04.05.2012 18:41:19 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Identificare Biblie | truthtostone | Generalitati | 1 | 30.12.2009 23:16:11 |
|