![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si cu ce folos? E de ochii lumii. Credeti ca cedeaza diavolul asa de usor?
|
|
||||
|
||||
![]()
Macar ai constiinta curata ca ai particpiat.
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|
|||
|
|||
![]()
Buna treaba ! Pe ei !
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu inca n-am inteles de ce sunteti impotriva C.I. electronica... (sau nu sunteti impotriva?). Am auzit diferite teorii si argumente pro si contra, dar tot nu-mi dau seama concret de ce atata "galagie" pentru un asemenea lucru...
Explicati-mi, va rog, sa stiu si eu: ce rau/bine la cartea de indentitate "electronica" ?? Lamuriti-ma si pe mine... :-? Last edited by Mar1vs; 20.08.2010 at 14:13:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde a venit toata nevoia asta de siguranta? De la 9/11
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, actele "electronice", sau "biometrice", dupa cum am mai auzit in alte surse, vor contine pe langa datele uzuale (nume, prenume, cnp,... etc) un chip pe care vor fi memorate amprentele, codul ADN (posibil), si alte date personale particulare. E ceva rau in asta?? Dumneavoastra spuneti ca e o ingradire a libertatii. Eu nu vad cu ce ar fi afectata libertatea noatsra de asa ceva... Sintagma "ca un bou intr-o cireada" mi se pare un piculet cam.. dura. Si la fel expresia "in lanturi"... Nici chiar asa! Monitorizat in societate?? Da' cine v-a spus ca veti fi monitorizat? Si cine va va supraveghea? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In regula, sa admitem ca actele nu reprezinta niciun pericol, atunci intreb: de ce ar vrea cineva sa imi includa amprenta digitala, faciala si alte date intr-un cip cu radio-frecventa? De ce deodata nu mai pot avea un act normal ci trebuie unul electronic? Pentru o mai mare siguranta? Bine, dar asta presupune un val de violenta care sa necesite astfel de masuri. Iar amenintarea terorista cu siguranta e o problema. Dar noi ce legatura avem cu o mana de oameni din niste tari arhicunoscute care reprezinta un pericol terorist? Caci pentru o mai buna evidenta si fluidizare a infrmatiei imi e greu de crezut ca ar conta culoarea ochilor si amprenta digitala dintr-un cip RFID. Ideea e ca motivele introducerii actelor biometrice sunt nesustenabile, desigur,..parerea mea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde vrei sa stie vamesul de pe aeroportul din Zanzibar ca tu esti Georgica Stefan, cetatean roman credincios ortodox si bun meserias, tata a 6 copii si cu morala de fier si nu Zahir Alhakar terorist international si suicidal bomber? Ar trebui sa fie telepat? Sa vina in Romania sa te cunoasca personal in prealabil si eventual si pe ceilalti cativa zeci/sute de mii de indivizi care ii verifica lunar? Sau poate ai fi mai fericit sa nu verifice pe nimeni si sa fii tu si toata familia in acelasi avion cu Zahir Alhakar? Citat:
Citat:
Si cum se realiza asta? Apeland la o autoritate care putea identifica acei indivizi care aveau un statut pozitiv de cei care aveau un statut mai putin pozitiv (ca sa zic asa). Atunci lucrurile stateau chiar mai prost decat acum, ca daca nu erai de partea care trebuie, statutul nu iti era trecut intr-o baza de date (cazier) ci inscris direct in carne. Mai o arsura, mai o taietura, un membru lipsa.. In orice caz, relatiile fiind mult mai limitate si nu atat de globale ca acum, era mai mult loc pentru incredere. Acum lucrurile stau altfel si la timpuri noi, provocari noi, solutii noi.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne Ajuta!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul | spre_rasarit | Generalitati | 1 | 29.12.2011 13:04:00 |
Invitatie la rugaciune publica | Man Teo | Generalitati | 0 | 11.08.2011 14:05:18 |
Cartea de istorie vs Cartea Vietii | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 0 | 18.01.2011 16:01:21 |
Dezbatere ortodocsi-baptisti; Chisinau | Ioana-Andreea | Secte si culte | 44 | 06.11.2010 21:39:48 |
|