Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2010, 12:05:28
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Am mai postat-o o data si o mai fac acum pt cei care n-au citit-o:

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. PROFETIA LUI ARSENIE BOCA
Ai tu ceva cu oamenii astia plecati...dar ceva nu e in ordine totusi.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:22:19
raisa2006 raisa2006 is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2010
Implicit

Mai degraba as crede ca scumpirile de produse si reducerile de salarii il cam "arde" la buzunare pe romanul de rand.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:33:19
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

sa se faca protectie sociala ca in alte state, sa iti dea 1000 lei somaj, dupa un an sa scada la un 800 lei pana iesi la pensie....daca nu iti gasesti de lucru...sunt ajutoare pentru cei care nu se pot integra in societate...si le plateste statul ...anumite cheltuieli...dar sa nu moara de foame....sa ia masuri..
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:40:46
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Am mai postat-o o data si o mai fac acum pt cei care n-au citit-o:

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. PROFETIA LUI ARSENIE BOCA
Probabil ca Parintele Arsenie se referea la flacarile in care ard, in Romania, copii nou-nascuti, in salile maternitatilor.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 12:41:08
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ai tu ceva cu oamenii astia plecati...dar ceva nu e in ordine totusi.
Nu se poate intelege din ce-am postat ca as avea ceva cu romanii plecati sau care pleaca din tara. Din contra, ii invit pe toti sa se repatrieze. Pai chinezii se omoara sa vina in Romania; guvernul chinez se straduieste sa implementeze colonii in Romania..Asijdea si multe din tarile orientului..Aici nu vorbim de o migratie inertiala, ci de una premeditata, organizata !

Repostez ceea ce ne-a lasat ca profetie cel mai mare duhovnic al secolului XX. Poate va luminati:

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 13:28:43
raisa2006 raisa2006 is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2010
Implicit

Are Dumnezeu grija "sa ne lumineze "pe toti ...
folosesti expresii nu tocmai ortodoxe...
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 17:44:02
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ideile astea au dus la un sistem ca cel al lui Hitler; nu prea sunt deci recomandabile.
e adevarat, ca sistemul fascist a fost unul diabolic bazat pe genocid rasial,si nu dorim asemenea orori !

insa dincolo de aplicarea dezastruoasa a ideii puritatii rasiale de catre germania lui hitler,ideea unei rase pure si eficiente, ramane...si nu cred ca oamenii de stiinta germani,au fost niste natangi,si niste prosti,cand vorbeau de eugenie rasiala !
apropo., revin cu ceea ce spuneam in alta parte,asa ca o observatie practica,si concreta;
fiind in vacanta in republica austriaca, nu am putut sa nu observ,privind fetele oamenilor, ce remarcabila unitate rasiala au !
daca conexam ideea asta cu absoluta oridne si disciplina ce deomneste acolo...concluzia, se trage usor !!!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 22:06:51
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Fiecare trebuie să facă cum îi spune conștiința și duhovnicul.
Asa gandesc si eu, Andrei. Dar mintea si inima mea este "rece" in acest moment. Constiinta a fost anesteziata si tace..sau, poate tace acum ca sa ma poata mustra in viitor..nu mai stiu.
A pleca (in cazul nostru fara ajutor si fara sa cunosti pe nimeni) este egal cu o aruncare in gol. Nu stiu ce vom face stiu insa ca am obosit foarte tare..
Stapana sa ne miluiasca sa luam decizia buna pentru mantuirea noastra. Altceva nu-mi doresc nici nu mi-am dorit vreodata.. ma voi lasa in grija Ei si a duhovnicului. Alta cale nu exista.

Ionel, as vrea sa vad cum te-ai descurca tu daca ti s-ar cere sa te sacrifici concret pentru tara asta. Vorbe, sfaturi, jigniri si hule.. lumea-i plina...dar cui folosesc? Daca tu indemini 'din iubire" sa ramanem in tara..de ce nu simt iubirea ta?
O fi constiinta mea de vina sau vorbele sunt seci si goale?

""Nu trebuie sa-ti duci lupta crestineasca cu predici si contestatii, ci cu o adevarata iubire ascunsa. Cand contestam, ceilalti reactioneaza. Cand ii iubim sunt miscati si-i castigam. Cand iubim, credem ca noi le oferim ceva celorlalti pe cand, in realitate, intai ne oferim noua insine. Iubirea cere sacrificii. Sa sacrificam cu umilinta ceva de-al nostru, care in realitate este al lui Dumnezeu."
Parintele Porfirie

Last edited by eduardd; 19.08.2010 at 22:21:16.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 12:43:23
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
e adevarat, ca sistemul fascist a fost unul diabolic bazat pe genocid rasial,si nu dorim asemenea orori !

insa dincolo de aplicarea dezastruoasa a ideii puritatii rasiale de catre germania lui hitler,ideea unei rase pure si eficiente, ramane...si nu cred ca oamenii de stiinta germani,au fost niste natangi,si niste prosti,cand vorbeau de eugenie rasiala !
apropo., revin cu ceea ce spuneam in alta parte,asa ca o observatie practica,si concreta;
fiind in vacanta in republica austriaca, nu am putut sa nu observ,privind fetele oamenilor, ce remarcabila unitate rasiala au !
daca conexam ideea asta cu absoluta oridne si disciplina ce deomneste acolo...concluzia, se trage usor !!!
Si austriecii se mantuiesc mai usor?
Noi suntem trecatori ,viata noastra trece cum se usuca iarba campului care se strange si se arde ,ca sa citez din Psaltire.
Acum e dimineata ,peste putin timp seara.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 12:51:02
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Asa gandesc si eu, Andrei. Dar mintea si inima mea este "rece" in acest moment. Constiinta a fost anesteziata si tace..sau, poate tace acum ca sa ma poata mustra in viitor..nu mai stiu.
A pleca (in cazul nostru fara ajutor si fara sa cunosti pe nimeni) este egal cu o aruncare in gol. Nu stiu ce vom face stiu insa ca am obosit foarte tare..
Stapana sa ne miluiasca sa luam decizia buna pentru mantuirea noastra. Altceva nu-mi doresc nici nu mi-am dorit vreodata.. ma voi lasa in grija Ei si a duhovnicului. Alta cale nu exista.

Ionel, as vrea sa vad cum te-ai descurca tu daca ti s-ar cere sa te sacrifici concret pentru tara asta. Vorbe, sfaturi, jigniri si hule.. lumea-i plina...dar cui folosesc? Daca tu indemini 'din iubire" sa ramanem in tara..de ce nu simt iubirea ta?
O fi constiinta mea de vina sau vorbele sunt seci si goale?

""Nu trebuie sa-ti duci lupta crestineasca cu predici si contestatii, ci cu o adevarata iubire ascunsa. Cand contestam, ceilalti reactioneaza. Cand ii iubim sunt miscati si-i castigam. Cand iubim, credem ca noi le oferim ceva celorlalti pe cand, in realitate, intai ne oferim noua insine. Iubirea cere sacrificii. Sa sacrificam cu umilinta ceva de-al nostru, care in realitate este al lui Dumnezeu."
Parintele Porfirie
Atentie cu plecarile astea ,cei care au copii de facultate sau mai maricei ,de liceu ,costa mult studiile.
O familie de la mine din oras a plecat in Canada si fata ,de altfel o eleva si studenta eminenta aici ,a abandonat o facultate unde ar fi putut trai foarte bine aici si acolo serveste in fast food pentru ca parintii ajunsi la 50 ani nu au gasit servici.
Mare atentie ,totusi.
Pe de alta parte daca il ai pe Dumnezeu vei avea si ajutor.
Dar sa fie voia Lui sa pleci.
In Anglia cei cu pregatire medicala ,asistente ,medici ,faramacisti o duc bine.
Nu stiu ce sa spun ,noi acum traim timpurile de pe urma si nu prea mai conteaza altceva decat sufletul.
Spunea un parinte de la o manastire ca daca ne-am ruga mai mult Dumnezeu ne va da conducatori buni ,credinciosi.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
emigrare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Incinerarea este un pacat? rainer_ligia Eutanasia 108 06.03.2013 20:01:52
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
Este iluzionismul pacat? Bunl Generalitati 2 05.09.2008 00:47:01