![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mai degraba as crede ca scumpirile de produse si reducerile de salarii il cam "arde" la buzunare pe romanul de rand.
|
|
|||
|
|||
![]()
sa se faca protectie sociala ca in alte state, sa iti dea 1000 lei somaj, dupa un an sa scada la un 800 lei pana iesi la pensie....daca nu iti gasesti de lucru...sunt ajutoare pentru cei care nu se pot integra in societate...si le plateste statul ...anumite cheltuieli...dar sa nu moara de foame....sa ia masuri..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repostez ceea ce ne-a lasat ca profetie cel mai mare duhovnic al secolului XX. Poate va luminati: „Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. |
|
|||
|
|||
![]()
Are Dumnezeu grija "sa ne lumineze "pe toti ...
folosesti expresii nu tocmai ortodoxe... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insa dincolo de aplicarea dezastruoasa a ideii puritatii rasiale de catre germania lui hitler,ideea unei rase pure si eficiente, ramane...si nu cred ca oamenii de stiinta germani,au fost niste natangi,si niste prosti,cand vorbeau de eugenie rasiala ! apropo., revin cu ceea ce spuneam in alta parte,asa ca o observatie practica,si concreta; fiind in vacanta in republica austriaca, nu am putut sa nu observ,privind fetele oamenilor, ce remarcabila unitate rasiala au ! daca conexam ideea asta cu absoluta oridne si disciplina ce deomneste acolo...concluzia, se trage usor !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A pleca (in cazul nostru fara ajutor si fara sa cunosti pe nimeni) este egal cu o aruncare in gol. Nu stiu ce vom face stiu insa ca am obosit foarte tare.. Stapana sa ne miluiasca sa luam decizia buna pentru mantuirea noastra. Altceva nu-mi doresc nici nu mi-am dorit vreodata.. ma voi lasa in grija Ei si a duhovnicului. Alta cale nu exista. Ionel, as vrea sa vad cum te-ai descurca tu daca ti s-ar cere sa te sacrifici concret pentru tara asta. Vorbe, sfaturi, jigniri si hule.. lumea-i plina...dar cui folosesc? Daca tu indemini 'din iubire" sa ramanem in tara..de ce nu simt iubirea ta? O fi constiinta mea de vina sau vorbele sunt seci si goale? ""Nu trebuie sa-ti duci lupta crestineasca cu predici si contestatii, ci cu o adevarata iubire ascunsa. Cand contestam, ceilalti reactioneaza. Cand ii iubim sunt miscati si-i castigam. Cand iubim, credem ca noi le oferim ceva celorlalti pe cand, in realitate, intai ne oferim noua insine. Iubirea cere sacrificii. Sa sacrificam cu umilinta ceva de-al nostru, care in realitate este al lui Dumnezeu." Parintele Porfirie Last edited by eduardd; 19.08.2010 at 22:21:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem trecatori ,viata noastra trece cum se usuca iarba campului care se strange si se arde ,ca sa citez din Psaltire. Acum e dimineata ,peste putin timp seara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O familie de la mine din oras a plecat in Canada si fata ,de altfel o eleva si studenta eminenta aici ,a abandonat o facultate unde ar fi putut trai foarte bine aici si acolo serveste in fast food pentru ca parintii ajunsi la 50 ani nu au gasit servici. Mare atentie ,totusi. Pe de alta parte daca il ai pe Dumnezeu vei avea si ajutor. Dar sa fie voia Lui sa pleci. In Anglia cei cu pregatire medicala ,asistente ,medici ,faramacisti o duc bine. Nu stiu ce sa spun ,noi acum traim timpurile de pe urma si nu prea mai conteaza altceva decat sufletul. Spunea un parinte de la o manastire ca daca ne-am ruga mai mult Dumnezeu ne va da conducatori buni ,credinciosi. |
![]() |
Tags |
emigrare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|