![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule sectar "pocăit", secta "penticostală" nu face parte din grupul protestanților, ci din grupul neo-protestanților, pentru că este o mare diferență între, de exemplu, lutherani și "penticostali": lutheranii într-adevăr sunt protestanți, "penticostaliiiii" nu sunt protestanți.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai neoprotestantii se par mai intelepti ... Oare de unde au luat aceasta practica? Lutheranii, anglicanii, etc.? Din Sola Scriptura presupun ... pe asta se bazeaza doctrina lor din cate stiu ... Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nici sectarii SEO-isti (printre care va numarati si dumneavoastra) nu sunt ortodocsi. In Ortodoxie intr-adevar se poate gasi viata intru Hristos si intru Duhul Sfant. Dar in SEO (Secta Extremistilor Ortodocsi) fara suparare, NU. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, hai sa recunoastem ca in toate confesiunile exista oameni intelepti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
V-am mai spus ca eu cred ca, da, in Biserica Ortodoxa poate fi gasita viața adevărată în Hristos și în Duhul Sfânt.
Insa NU toti cei care se numesc ortodocsi au parte de aceasta viata. Iar ortodocsii SEO, hmm... ce sa zic...ei sunt departe. Totusi vor primi si ei indurare daca se pocaiesc, nu mai blestema, nu mai dracuie, incep sa descopere ce este dragostea agape si...devin adevarati ortodocsi. Despre cum e la penticostali SEO-istii cu siguranta nu vor sti niciodata. De fapt nici nu e treba lor. Ei trebuie sa-si lucreze propria mantuire ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 20.08.2010 at 23:22:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci venerabilii SEO isi vor aduce aminte cu nostalgie de ravna primului lor Sef de Cult: Ivo_Faith, alias...stim noi cine... Last edited by penticostalulmantuibil; 20.08.2010 at 23:29:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|