Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.08.2010, 12:22:42
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alex Catalin Vezi mesajul
Oare ce a prins un miros urat? Sa ne gandim putin... Varza mea care priveste lucrurile obiectiv si realist, care nu se agata de nici-un vis si nici-o speranta a disperari constiintei mele, sau credinta voastra invechita(si vreau sa ma limitez aici sa nu continui in judecarea credintelor voastre,deaorece nu are rost sunteti orbi, dar realitatea e sufcient de dura sa va trezwasca la realitate).
Oricum se presupune ca trebuia sa imi demonstrati ca ma insel ca religia voastra e perfecta si ca sa cred in dumnezeu etc.. de ce nu ai facuto? ce crestin esti tu? te poti numi un urmas al lui Dumnezeu atata timp cat nici macar nu ai incercat sa ma convingi?
Cat despre varza mea, sunt destul de sigur ca daca as sta sa o pun bine la punct si sa fac niste seminare sau sa infiintez un cerc cu asta s-ar gasi suficiente persoane cu capu pe umeri care sa vada lumea asa cum e si nu cum am vrea noi sa o percepem.
RETINE! Toate lucrurile pe lumea asta au o explicatie si cum zicea cineva mai jos "niste radacini", chiar si cele care par ca nu au asa ce va, au inteles mai ascuns, mai adanc, pe care nu oricine le poate vedea si intelege.

P.S. Stai linistit nu esti primu pe care il pun in dificultate, am incuiat preotii care se dadeau mari cunoscatori ai religiei si care propavaduiau binele si cuvantul lui Dumnezeu.
Pe mine m-ai incuiat complet, dragul meu.
Vreau sa-ti spun ca varza aceea urat mirositoare a fost si hrana
mea multa vreme. Eram ca tine, blond, frumos si inteligent si ma
credeam buricul pamantului, asa ca nu pe tine te criticam ci pe
cel care am fost eu. Ai dreptate, nu sunt un crestin cum ar trebui,
si de aceea nici nu incerc sa te conving, caci trebuie sa te convingi
singur. Acum te las, si-ti doresc tot binele din lume. Ma duc sa-i
descui pe preotii pe care i-ai incuiat! Cand vei fi ajuns sa treci peste
orgoliul ratiunii, da-ne un semn.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii avortati sunt trimisi in iad. Nu exista, il avortez ca sa ii fie mai bine. spre_rasarit Generalitati 101 26.09.2011 17:19:19
Oare exista ? bighidont Stiri, actualitati, anunturi 0 17.03.2008 23:25:24
exista oare identitati intunecate? kihlimbar Vrajitoria 7 09.10.2006 08:29:53