![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vreau sa-ti spun ca varza aceea urat mirositoare a fost si hrana mea multa vreme. Eram ca tine, blond, frumos si inteligent si ma credeam buricul pamantului, asa ca nu pe tine te criticam ci pe cel care am fost eu. Ai dreptate, nu sunt un crestin cum ar trebui, si de aceea nici nu incerc sa te conving, caci trebuie sa te convingi singur. Acum te las, si-ti doresc tot binele din lume. Ma duc sa-i descui pe preotii pe care i-ai incuiat! Cand vei fi ajuns sa treci peste orgoliul ratiunii, da-ne un semn. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii avortati sunt trimisi in iad. Nu exista, il avortez ca sa ii fie mai bine. | spre_rasarit | Generalitati | 101 | 26.09.2011 17:19:19 |
Oare exista ? | bighidont | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 17.03.2008 23:25:24 |
exista oare identitati intunecate? | kihlimbar | Vrajitoria | 7 | 09.10.2006 08:29:53 |
|