![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
vsovi,de ce nu mergi sa ceri si parerilor altor preoti sau mari duhovnici in afara de puciosi? Sau toti sunt eretici,fara Dumnezeu,si numai puciosii aia sunt ai lui Dumnezeu? Eu chiar azi am vorbit cu un calugar si a spus de puciosi ca sunt ca o secta,rataciti... si sincer prefer sa-l cred pe el decat pe ei. Cere si tu mai multe pareri.
PS tot nu mi-ai raspuns la tot,doar la ce ai vrut tu! Toti vor vedea pe Hristos cand va veni,va veni pe norii cerului,cu slava multa,Il vor vedea "si cei care L-au strapuns"! Ce nu ti-e clar din asta? Ramai in ratacirea ta... |
|
|||
|
|||
![]()
Arsenie Boca - poze din Pictura de la Draganescu.
De observat chipul lui Ioan Botezatorul seamana foarte bine cu chipul lui Arsenie Boca. Iar la aripi se vede clar tricolorul Romaniei... Last edited by Alin27; 21.08.2010 at 10:56:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Si poze cu Arsenie Boca.
Comparati si vedeti... |
|
|||
|
|||
![]()
Apoi , cel mai grav pacat este sa te crezi fara de pacat .
" Cel care se vede asa cum este si care si-a recunoscut pacatul este mai mare decit cel care invie mortii . " Sfintul Isaac Sirul " Opusul pacatului e libertatea . " Soren Kirkegaard |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu sunt in stare in natura sa schimb un fir de par dar sa incerc sa scot barna sau paiul din ochiul fratelui meu. Am observat ca subiectele crestine au incins pe forum capetele fratilor nostrii crestini ajungand la contraziceri continuu, fraze ce alint dogmele crestin ortodoxe intr-o ameteala de asa zisa viata crestina. Romanu' a fost poet dintotdeauna.
Nu au avut decat cu ochiul ori cu mana semn a face si si-au inpins deodata toate textele in fata. Cine doreste sa convinga pe cine, ce? Ca tu nu ai dreptate si eu am dreptate, s-au sa puna intr-o lumina proasta sau buna cine stie ce anume caci mie nu prea imi convine ce au spus aia...mortul pe mort calauzeste , vise intrupate ce alearga dupa vise pan' dau in morminte ce asteapta deschise. Cu ce ii incalzeste pe romanii subjugati de patimi ca voi in cuvintele voastre goale si moarte pline de venin atacati fie secte fie alte asa zise biserici, sau aparati maiestuoasa biserica ortodoxa, fie promovati vezi Doamne lumina si credita...sau proorociti te mir ce. Moarte suntem noi fratilor caci inca nu s-a aratat mai marele pastorilor iar noi inca nu traim vesnic pe pamant. Ne nastem spre a murii si murim spre a ne naste, inca desarte idealuri. Prieteni noi suntem Ninive, biserica neamurilor. Vorbiti de mantuire iar noi murim continuu, fara pauze,= nesfarsit. Unde vedeti mantuire? Unde? Inca nu, nu suntem inca mantuiti. Am avut atunci pe timpul apostolilor o arvuna a ceea ce va fi...dar nu s-a aratat inca. Trebuie sa avem rabdare. Si atunci milioanele voastre de cuvinte sunt vax albina, crema puca. Si sa mai tinem minte ca tot ce spunem vom da socotela, ar trebuii sa ramanem la "DA" si"NU". Asa ca domnule VSOVI iti multumesc ca mi-ai scos barna din ochi pentru ca acum vad si eu mai bine. Iar daca tu zici ca e Enoh, Enoh sa fie si sa te binecuvinteze Enoh Arsenie Boca pentru tot ce ai spus. Iar despre Biserica Noul Ierusalim ii multumesc doamnei MariaMargareta cu toata campania ei furtunoasa contra "puciosilor" pentru ca m-a ajutat sa citesc sa analizez si sa iau aminte la tot ce "Noul Ierusalim" pretinde sa "trambiteze" cu aceasta a doua venire a Fiului Omului si sa constat ca exista o anumita intelepciune care ramane ascunsa de ochii "lumii" in cuvintele si exprimarea celor de la Goldeni Pucioasa pe care eu unul nu pot sa o contest. Last edited by Alin27; 22.08.2010 at 16:20:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Pacatul cel mai grav este cel nemarturisit duhovnicului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai grav păcat este DEZNĂDEJDEA, fiindcă se refuză credința în milostenia lui Dumnezeu care iartă infinit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai periculos este pacatul nemarturisit duhovnicului tau.
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevărat, dar ce se întâmplă cu cel care nu are un duhovnic și care nici măcar nu conștientizeză păcatul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Acela care nu are duhovnic si nu constientizeaza pacatul este asemenea animalelor necuvantatoare. Putem noi, credinciosii sa ne rugam pentru el sa nu isi piarda sufletul si sa il poata descoperi pe Dumnezeu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce este pacatul? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 13:11:18 |
Ce este pacatul? | iosif | Generalitati | 77 | 24.03.2007 03:24:51 |
|