Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.08.2010, 03:11:57
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Eu imi amintesc cozile imense la care am stat pentru o paine sau un pachet de unt (asta la 5 dimineata ca nu mai prindeam altfel). Imi amintesc ca am dormit toti patru intr-o camera pentru ca era mult prea frig in casa, imi amintesc ca maica-mea-mi citea povesti la lumina lampii, imi amintesc de "excursiile" pe care le facea taica-miu dupa benzina cate 3 zile iar noi il vizitam sa vedem unde a mai ajuns. Imi amintesc de disperarea cu care ai mei imi faceau baie la repezeala pentru ca nu stiam cand mai vine apa calda. Imi amintesc ca portocalele erau un eveniment pentru noi. Imi amintesc galantarele goale.
N-am sa-ti povestec ce am auzit de la altii sau ce-am citit. Dar te rog sa-mi explici de ce crezi ca viata ta e de 1000 de ori mai rea ca atunci!

Astia de acum te lasa sa te descurci, nu te ucid!
TE CRED, a mea era mai buna de ce: stateam 1 luna la mare acum nu ma pot duce nici 3 zile, erau strazile goale nu pline de tarani ingamfati care"s-au ajuns", era disciplina si legile erau legi, si eu mereu aveam carne in frigider, acum e un lux, acum depinde de fiecare probabil ce a patit in comunism, de aceea il percepem toti diferit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
Comunism¡? CristArg Generalitati 32 07.01.2011 14:51:01
Socialsim si comunism crestin Stefan500 Generalitati 7 11.10.2010 00:54:10
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09