![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Primul pas spre vindecare l-a facut. Primul pas l-a facut cu Dumnezeu de mana , urmatorii , cu nadejde si cu ajutorul lui Dumnezeu , vor fi mai usori . Raspunsul de la histopatologic se da dupa doua saptamani , asa se stie cu precizie ce-a fost . CE a fost ! La trecut ! Ica , spune-i ca nu conteaza ce a fost , ca de-aia e la trecut. Sa fie convinsa ca prin operatie s-a indepartat tot raul si ca tot ce va urma , tratament , chimio ... trebuie facut pentru ca asa e procedura. Ea sa nu-si bata capul cu diagnosticul . Ca are cine ; oncologul ! el are o problema cu ce sa-si bata capul ,pacient nou , trebuie sa stabileasca schema de tratament ..si cate altele. Toti sa fiti incredintati ca totul e bine .Sa va bucurati de ziua de azi sa nu va sperie ziua de maine.. Nu vă îngrijorați dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei. Matei 6:34 Am cunoscut la radioterapie o d-na de 82 de ani , care de 26 de ani era operarata si nu avea un san.Ea venea , de cateva ori pe an , s-o salute pe asistenta care-mi facea cobalto ..asistenta i-a spus ,,d-na , peste sase luni ma pensionez ! ,,...o viata de om , devenisera prietene . Asa speranta mi-a transmis d-na aceea , ca se poate , ca de fapt e o boala ca toate bolile care poate fi invinsa , incat am plecat din spital cu zambetul pe buze. Si eu doresc sa va transmit speranta , la randul meu. Va doresc multa , multa sanatate , putere si liniste sufleteasca ! ![]()
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doar o curiozitate | Rusu Tessian | Teologie si Stiinta | 10 | 11.02.2011 23:52:24 |
Doar o intrebare, va rog! | Maximovici | Generalitati | 0 | 05.06.2008 11:21:08 |
viata-doar un vis? | oni91 | Teologie si Stiinta | 7 | 12.02.2008 12:50:00 |
Doar curioasa | Glamorous_witch | Generalitati | 9 | 04.12.2007 20:43:01 |
doar cununie? | Z.Lidia | Nunta | 11 | 12.10.2007 17:37:34 |
|