![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Niciodată nu-i prea târziu ! Formidabil !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De supraviețuire ? Depinde câte zile , sau ore mai degrabă !
|
|||
|
|||
![]()
4o - acesta e pentru cei mai slabi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Dorina, dar una e o discutie libera si alta e o carte, Dorina. Sper insa ca experienta de viata adunata printre acesti germanici sa inspire si pe altii, caci sunt foarte practici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Surprize, surprize ( poate ) Cartea forumului creștinortodox.ro , cu toate topicele și postările din 1995-2010 ! Ar fi ceva !
|
|||
|
|||
![]()
Se spune, in popor, ca "Banul este ochiul" celui rau. Insa, in realitate, banul, in ziua de azi, iti da posibilitatea:
- sa-ti cumperi medicamentele necesare pentru a-ti mentine sanatatea la un nivel acceptabil; - sa-ti faci tratamentele recomandate; - sa-ti faci operatiile (interventiile chirurgicale) urgente; - sa-ti cumperi mancare; - sa-ti cumperi haine; - sa-ti cumperi incaltamintea ortopedica recomandata; - sa-ti platesti ratele, datoriile. (Nu ma refer la mancare, haine si incaltaminte de lux!) Fara bani, ai putea face toate acestea????? EU CRED CA NU! Eu am lucrat, pentru ca dintr-o pensie de invaliditate de 300 si 400 lei nu imi puteam cumpara medicamentele, nu puteam urma tratamentele recomandate, nu m-as fi putut opera, as fi fost o povara pentru parintii mei, care sunt, la randu-le, bolnavi. Dar... Lucrand, desi aveam gradul II de invaliditate si gradul accentuat de handicap locomotor, cei de la Casa de Pensii imi impun sa le platesc 123.770.000 lei vechi. In curand, trebuie sa fiu operata pentru transplant de tendon, operatie care ma va costa 5000 de euro. In Romania! Asadar, am si eu nevoie de bani. Cine ma poate ajuta????? Pe cei ce au suflet mare si m-ar putea ajuta cu ceva, ii rog sa-mi dea un pm, pentru a le putea trimite dovezi medicale si nu numai, scanate. Va multumesc. Doamne, ajuta! http://www.flacaraarzand.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intrebat totusi, daca ai mai vazut cum arata satele unde ai putea sa-ti cumperi ieftin un petic de pamint ca sa cultivi ceva... sau tu cind vii sa te spovedesti vezi numai locurile idilice de linga minastiri si-ti tresara inimioara la cit de pitoresc este acolo...poate nu stii ca locurile de pe linga minastiri sunt cele mai BUNE terenuri si evident si super-SCUMPE. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|