Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.08.2010, 23:09:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
In sfarsit o romanca din afara normala ! Admirabil !
Niciodată nu-i prea târziu ! Formidabil !
Vechi 24.08.2010, 21:44:44
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Da, in asemena situatie expertii recomandau vanzarea apartamentului sau a casei, daca nu mai puteau face fata ratelor si aveau si alte imprumuturi. Dar poate le-ar fi recomandat ca alternativa sa inchirieze cuiva o camera din propria casa si din chirie sa-si intregeasca venitul. Sau ar mai putea sa isi ia un al doilea loc de munca, daca gasesc. Ar putea sa-si ia un petec de pamant si sa-l cultive cu legume, ca mancarea sa nu-i mai coste atat.
Acestea sunt doar cateva idei din multele variante posibile. Nu se stie ce aduce ziua demaine si situatia lor se redreseaza. Dar ceea ce conteaza e, sa faca fata zilei de maine.
Ar fi anormal ca sa cerem acestor tineri sa mai faca si economi pentru la batranete, dar pot face economii scazand cheltuielile zilnice pe intretinere, mancare, tigari, imbracaminte, transport, diverse.
Topicul acesta este excelent și folositor.Îmi permit să-ți dau și eu o ideie Anca.Ce-ar fi să scriii un manual de supraiețuire pentru românul de criză?
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 21:48:45
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Topicul acesta este excelent și folositor.Îmi permit să-ți dau și eu o ideie Anca.Ce-ar fi să scriii un manual de supraiețuire pentru românul de criză?
De supraviețuire ? Depinde câte zile , sau ore mai degrabă !
Vechi 24.08.2010, 21:51:20
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
De supraviețuire ? Depinde câte zile , sau ore mai degrabă !
4o - acesta e pentru cei mai slabi!
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 22:25:44
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
4o - acesta e pentru cei mai slabi!
Postul nu e supraviețuire , mare confuzie și mai ales GREȘALĂ ! O iau ca o glumă semicreștină, dar ca o glumă de seară, și nimic mai mult !
Vechi 24.08.2010, 22:52:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Multumesc, Dorina, dar una e o discutie libera si alta e o carte, Dorina. Sper insa ca experienta de viata adunata printre acesti germanici sa inspire si pe altii, caci sunt foarte practici.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 22:59:54
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Multumesc, Dorina, dar una e o discutie libera si alta e o carte, Dorina. Sper insa ca experienta de viata adunata printre acesti germanici sa inspire si pe altii, caci sunt foarte practici.
Surprize, surprize ( poate ) Cartea forumului creștinortodox.ro , cu toate topicele și postările din 1995-2010 ! Ar fi ceva !
Vechi 24.08.2010, 23:12:28
enculescunicoleta enculescunicoleta is offline
Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Implicit Si eu am nevoie de bani

Se spune, in popor, ca "Banul este ochiul" celui rau. Insa, in realitate, banul, in ziua de azi, iti da posibilitatea:
- sa-ti cumperi medicamentele necesare pentru a-ti mentine sanatatea la un nivel acceptabil;
- sa-ti faci tratamentele recomandate;
- sa-ti faci operatiile (interventiile chirurgicale) urgente;
- sa-ti cumperi mancare;
- sa-ti cumperi haine;
- sa-ti cumperi incaltamintea ortopedica recomandata;
- sa-ti platesti ratele, datoriile.
(Nu ma refer la mancare, haine si incaltaminte de lux!)
Fara bani, ai putea face toate acestea????? EU CRED CA NU!
Eu am lucrat, pentru ca dintr-o pensie de invaliditate de 300 si 400 lei nu imi puteam cumpara medicamentele, nu puteam urma tratamentele recomandate, nu m-as fi putut opera, as fi fost o povara pentru parintii mei, care sunt, la randu-le, bolnavi.
Dar... Lucrand, desi aveam gradul II de invaliditate si gradul accentuat de handicap locomotor, cei de la Casa de Pensii imi impun sa le platesc 123.770.000 lei vechi.
In curand, trebuie sa fiu operata pentru transplant de tendon, operatie care ma va costa 5000 de euro. In Romania!
Asadar, am si eu nevoie de bani. Cine ma poate ajuta?????
Pe cei ce au suflet mare si m-ar putea ajuta cu ceva, ii rog sa-mi dea un pm, pentru a le putea trimite dovezi medicale si nu numai, scanate.
Va multumesc.
Doamne, ajuta!
http://www.flacaraarzand.blogspot.com
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 21:52:00
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Ar putea sa-si ia un petec de pamant si sa-l cultive cu legume, ca mancarea sa nu-i mai coste atat.
.
:))) Ce dulce esti Ancuto!

Ma intrebat totusi, daca ai mai vazut cum arata satele unde ai putea sa-ti cumperi ieftin un petic de pamint ca sa cultivi ceva... sau tu cind vii sa te spovedesti vezi numai locurile idilice de linga minastiri si-ti tresara inimioara la cit de pitoresc este acolo...poate nu stii ca locurile de pe linga minastiri sunt cele mai BUNE terenuri si evident si super-SCUMPE.
Reply With Quote
Vechi 24.08.2010, 21:57:12
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:))) Ce dulce esti Ancuto!

Ma intrebat totusi, daca ai mai vazut cum arata satele unde ai putea sa-ti cumperi ieftin un petic de pamint ca sa cultivi ceva... sau tu cind vii sa te spovedesti vezi numai locurile idilice de linga minastiri si-ti tresara inimioara la cit de pitoresc este acolo...poate nu stii ca locurile de pe linga minastiri sunt cele mai BUNE terenuri si evident si super-SCUMPE.
Aici nu ai dreptate. Anca e un om simplu și foarte modest. Știe cum este în țară.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarac vs Bogat AndruscaCIM Generalitati 46 09.01.2013 16:59:38
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09