![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intrebat totusi, daca ai mai vazut cum arata satele unde ai putea sa-ti cumperi ieftin un petic de pamint ca sa cultivi ceva... sau tu cind vii sa te spovedesti vezi numai locurile idilice de linga minastiri si-ti tresara inimioara la cit de pitoresc este acolo...poate nu stii ca locurile de pe linga minastiri sunt cele mai BUNE terenuri si evident si super-SCUMPE. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De unde ști cine are dreptate ?
|
|||
|
|||
![]()
Dorina ma cunoaste, dar nu e cazul sa discutati de spre mine, ca nu despre mine e vorba in topic.
Vad insa ca foarte greu acceptati sfaturi, de parca ar fi pierduta cauza si nimic nu s-ar mai putea face. Starea aceasta de spirit nu imi este proprie. Si atunci cand nu am solutie, stiu ca ea exista, dar ca trebuie sa o caut, punand niste simple intrebari: cine? ce? cand? unde? cat? cum? Se face un brainstorming si ideile apar. Si are dreptate Dorina: tot ce e sofisticat ma oboseste, si ce e simplu imi place. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Lociuesc într-un județ foarte sărac(poate cel mai sărac)și aparțin acelei categorii defavorizate de cetățeni care am pierdut serviciul la o vârstă la care greu,aproape imposibil este a-ți mai găsi ceva de lucru și totuși...
Suntem îmbrăcați,spălați,trăim decent(avem toate urilitățile) pe care le plătim lunar și rămânem cu foarte puțin după ce le plătim dar cu chibzuință ne descurcăm. Lucrăm o grădină cu multă dragoste și aceasta ne răsplătește cu tot ce este necesar într-o gospodărie.Avem și câteva păsări.Ce nu consumăm conservăm sau congelăm astfel încât mai ales în posturi avem ce ne trebuie. De ce spun acestea? Sunt mulți care au curtea plină de buruieni și care cumpără totul.Aceia sunt săraci dar și leneși. Mai sunt și mulți care au grădini la țară și animale,Aceștia au,mai și vând din surplus.Poți cumpăra de la ei produse naturale și ieftine aduse acasă. Să știți că aici unde locuiesc eu,în cel mai sărac județ din țară dacă mă uit doar în jurul meu numai cei leneși sunt săraci cu adevărat . Restul au venituri mici și foarte mici dar trăiesc decent așa cum trăim și noi din pensiile mici pe care încă le mai primim, dar și din truda noastră. Nu mergem în concediu căci nu ne permitem,dar o carte din când în când mai cumpărăm, mai mergem într-un mic pelerinaj. Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate. Last edited by dorinastoica14; 24.08.2010 at 23:47:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar dacă într-o bună zi pensia nu mai vine e vai de tot românul oricât ar fi el de cumpătat și de harnic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii harnici si gospodari stiu sa se chiverniseasca. Dar cum spuneai mai sus, cei care nu sunt harnici, nici nu au. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cum oare reusiti, fara serviciu? Doar gradina? Dar caldura pe timpul iernii, curentul, gazul sau ce combustibil folositi, medicamente (daca aveti nevoie), sapun, detergent, pasta de dinti, hartie igienica?...Zahar, ulei, orez si multe din cele ce nu cresc in gradina? Ori poate din surplusul recoltei vindeti? Asta ar fi o explicatie. Altfel, nu inteleg... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|