![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am participat la botezuri de adulti si copii de 7-8 si 12 ani si este cu totul altceva! Inca ceva, La botez bebelusul este pasiv? :))))))) iar ai noroc de asemenea cazuri si eu nu stiu cum fac ca dau numai peste bebelusi isterizati care urla si tipa inrositi de efort pina nu ajung inapoi la mama in brate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine. Dar nu e normal sa inceapa sa zbiere atunci cand este bagat intr-un mediu cu care nu mai este obisnuit? Sa nu-mi spui ca de fapt urla dracul din el :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
As putea sa-ti dau multe exemple de pagani, pe care ii gasesti in calendar. Dar pentru acestia s-au inventat concepte precum "botezul sangelui" sau "botezul dorintei". Insa pentru bietii copilasi bisericile nu s-au straduit sa gaseasca vreun astfel de concept. Pe scurt ... nu se mantuiesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Privind stirile de la tv in legatura cu acei copii, care efectiv au ‘fiert ‘ la 200 de grade …of, Doamne….. sunt atat de micuti si au o forta fantastica de a lupta……nu poti spune in astfel de momente decat: Mare este Dumnezeu……celor ce privim nu ne ramane decat rugaciunea, sa le dea Maicuta Domnului tuturor celor ce au grija de acesti copii , multa putere si sanatate …….
Stiu ce inseamna sa ai in familie un om in copilaria caruia a trebuit sa treaca prin trauma pe care o trec acesti copii, ramai marcat si complexat de acele arsuri…..este o povara foarte grea ptr acesti micuti in viitor….dar sa le dea Dumnezeu putere si sanatate …..Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste efectul botezului la omul care nu este constient de ceea ce se intampla, ca o paralele la botezul bebelusului, voi aminti de botezul prietenului Cuv. Augustin. Iata ce scrie Cuv. Augustin in Confesiunile sale: "Ce ai facut Tu atunci, o, Dumnezeule al meu, cat de nepatruns este adancul judecatilor Tale? Caci atunci cand acela suferea de friguri, a zacut multa vreme in nesimtire, intr-o sudoare de moarte, si exact atunci cand cei din jurul sau isi pierdusera speranta, a fost botezat fara ca el sa-si dea seama, eu neputand sa ma preocup de lucrul acesta si banuind ca sufletul lui pastreaza mai degraba ceea ce primise mai intai de la mine si nu ceea ce se petrecea in trupul unuia care isi pierduse cunostinta. Insa realitatea era cu totul alta; caci el si-a revenit si s-a facut sanatos. Si imediat ce am putut sa stau de vorba cu el - de buna seama, am putut de indata ce a putut si el, fiindca nu ma indepartasem de el si depindeam foarte mult unul de altul, - am incercat sa-l fac sa rada, la gandul ca si el va rande impreuna cu mine de botezul pe care abia il primise, intr-un moment in care era cu totul absent cu mintea si cu simtirea; dar el aflase ca primise botezul. Drept care m-a izgonit ca pe un dusman si m-a sfatuit cu o uimitoare si neasteptata franchete ca, daca mai doresc sa-i fiu prieten, sa incetez a-i mai spune asemenea lucruri." (Confesiuni, pg.156) |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ziuaonline.ro/eveniment/r...giulesti-.html
Vai, sper din toata inima sa fie numai o minciuna nesimtita. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Excelenta stire? Cum poti sa spui asa ceva? Are mai multa valoare sa salvezi o iconita decat copiii aia nevinovati? Dumnezeu cu toata bunatatea sa ar face asa ceva??? Nu pot sa cred, nu-mi vine sa cred!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|