![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acei care mă cunosc știu că uneori mai fac și haz de necaz! |
|
|||
|
|||
![]()
Se spune, in popor, ca "Banul este ochiul" celui rau. Insa, in realitate, banul, in ziua de azi, iti da posibilitatea:
- sa-ti cumperi medicamentele necesare pentru a-ti mentine sanatatea la un nivel acceptabil; - sa-ti faci tratamentele recomandate; - sa-ti faci operatiile (interventiile chirurgicale) urgente; - sa-ti cumperi mancare; - sa-ti cumperi haine; - sa-ti cumperi incaltamintea ortopedica recomandata; - sa-ti platesti ratele, datoriile. (Nu ma refer la mancare, haine si incaltaminte de lux!) Fara bani, ai putea face toate acestea????? EU CRED CA NU! Eu am lucrat, pentru ca dintr-o pensie de invaliditate de 300 si 400 lei nu imi puteam cumpara medicamentele, nu puteam urma tratamentele recomandate, nu m-as fi putut opera, as fi fost o povara pentru parintii mei, care sunt, la randu-le, bolnavi. Dar... Lucrand, desi aveam gradul II de invaliditate si gradul accentuat de handicap locomotor, cei de la Casa de Pensii imi impun sa le platesc 123.770.000 lei vechi. In curand, trebuie sa fiu operata pentru transplant de tendon, operatie care ma va costa 5000 de euro. In Romania! Asadar, am si eu nevoie de bani. Cine ma poate ajuta????? Pe cei ce au suflet mare si m-ar putea ajuta cu ceva, ii rog sa-mi dea un pm, pentru a le putea trimite dovezi medicale si nu numai, scanate. Va multumesc. Doamne, ajuta! http://www.flacaraarzand.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu realizezi Cristi citi bani trebuie sa ai strinsi la teschelie ca sa fie in conditii de Romania o suma... " frumușică folositoare pentru muuulți ani deacum înainte !"? Aici este DILEMA de baza a romanului nostalgic care viseaza la revenire pe meleaguri Mioritice! ...si mai ales pentru ca nici acolo la germanici nu poti sa traiesti chiar numai pe parizer si la ei totul costa |
|
|||
|
|||
![]()
Dorina ma cunoaste, dar nu e cazul sa discutati de spre mine, ca nu despre mine e vorba in topic.
Vad insa ca foarte greu acceptati sfaturi, de parca ar fi pierduta cauza si nimic nu s-ar mai putea face. Starea aceasta de spirit nu imi este proprie. Si atunci cand nu am solutie, stiu ca ea exista, dar ca trebuie sa o caut, punand niste simple intrebari: cine? ce? cand? unde? cat? cum? Se face un brainstorming si ideile apar. Si are dreptate Dorina: tot ce e sofisticat ma oboseste, si ce e simplu imi place. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte serios iti sugerez o varianta care te va costa o fractiune din cit ti se cere in mod ABUZIV in Romania. Cumpara-ti cu citeva sute de euro un bilet in Cuba la Institutul de medicina din Havana unde vei fi operata aproape gratis de chirurgii lor. Succesul este asigurat asa cum nivelul asistentei medicale este recunoscut la ei ca fiind cel mai bun din america centrala si de sud,...cea mai mica mortalitate infantila si altele. Nu te lasa, cauta alternative! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Slavă lui Dumnezeu pentru toate ! Sper să ne vedem !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum merg actiunile in SUA, stii? Unii au castigat bani buni acolo. Nu e nevoie ca o persoana sa aiba bani multi, ci se pot face asociatii, pentru a strange o suma mai mare. Aici exista societati de investitii, iar omul investeste doar atat cat isi poate permite sa piarda la o adica. De fapt asa isi calculeaza riscul pe care si-l asuma la orice investitie de acest gen; pun raul inainte, dar de obicei castiga. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|