Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 11:51:24
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
M-ai zapacit, vsovi...si-am cam uitat putin Japoneza !
Adică, în japoneză, uite pe scurt ce se va alege de noi dacă intrăm în luptă cu babilonul bazându-ne doar pe noi înșine.

Deci ''Să stăm bine și cu ... și cu ... ... întru venirea Sa.''

Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 11:57:14.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 11:55:34
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Minunat!
Dar cum oare reusiti, fara serviciu? Doar gradina? Dar caldura pe timpul iernii, curentul, gazul sau ce combustibil folositi, medicamente (daca aveti nevoie), sapun, detergent, pasta de dinti, hartie igienica?...Zahar, ulei, orez si multe din cele ce nu cresc in gradina?
Ori poate din surplusul recoltei vindeti? Asta ar fi o explicatie. Altfel, nu inteleg...
Într-o postare anterioară am spus că avem câte o pensie modestă și eu și soțul și mama(nu mizeră așa cum sunt foarte multe în România).
Mai lucrez câte ceva și se mai întâmplă uneori să lucrez pe bani.
Apoi am scris că ar foarte greu să supraviețuim dacă aceste pensii nu ar mai veni dar că pentru omul harnic cumpătat și cu nădejde în mila lui Dumnezeu o soluție este chiar și în situații limită .

Asta nu înseamnă că sunt mulțumită de cele pe care le am.Și nu pentru că îmi lipsesc cele de trai ci, pentru că omul este nemulțumitor și lacom iar eu mai nemulțumitoare decât toți.

Last edited by dorinastoica14; 25.08.2010 at 11:58:45.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:11:41
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de ory
M-ai zapacit, vsovi...si-am cam uitat putin Japoneza !
Adică, în japoneză, uite pe scurt ce se va alege de noi dacă intrăm în luptă cu babilonul bazându-ne doar pe noi înșine.

Deci ''Să stăm bine și cu ... și cu ... ... întru venirea Sa.''
Atunci uite ceva și mai clar, mai pe limba noastră... japoneză! Dacă tot ai Doruțul ei.

Deci nu vă e clar că de la cafia vă vine așa ca să strigați... după bani?

Și nu te mai supăra... degeaba! Că la tăț ni greu... Dar la Romania nu este criză !!!

Sau dacă e atunci nu te uita la mine ca pinguinul la baliză... că e criză.

Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 12:18:07.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:12:07
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Într-o postare anterioară am spus că avem câte o pensie modestă și eu și soțul și mama(nu mizeră așa cum sunt foarte multe în România).
Mai lucrez câte ceva și se mai întâmplă uneori să lucrez pe bani.
Apoi am scris că ar foarte greu să supraviețuim dacă aceste pensii nu ar mai veni dar că pentru omul harnic cumpătat și cu nădejde în mila lui Dumnezeu o soluție este chiar și în situații limită .

Asta nu înseamnă că sunt mulțumită de cele pe care le am.Și nu pentru că îmi lipsesc cele de trai ci, pentru că omul este nemulțumitor și lacom iar eu mai nemulțumitoare decât toți.
Bine, Dorina, m-am lamurit...
Nu am retinut acele postari, iarta-ma. Era imposibil, altfel, ma gandesc eu.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:17:19
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Atunci uite ceva și mai clar, mai pe limba noastră... japoneză! Dacă tot ai Doruțul ei.

Deci nu vă e clar că de la cafia vă vine așa ca să strigați... după bani?

Și nu te mai supăra... degeaba! Că la tăț ni greu.
Si daca nu beau " cafia " si beau ceai verde...cum sta treaba ?
Strigam dupa bani ? Dar, dupa ce sa strigam, dupa cocori ? Daca ar plati ei intretinerea, ce bine ar fi, am fi si noi mai...credinciosi !

Last edited by ory; 25.08.2010 at 12:24:25.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:36:11
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Ca sa revitalizez subiectul :)

Sunt sarac! In aceasta situatie imi doresc sa ies din saracie sau sunt multumit cu starea pe care o am,fiind data de la Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:37:45
cristian67
Guest

Implicit cristi

referitor la acest subiect,multi dintre noi am pierdut echilibrul si consumam mult mai mult decat cele necesare,foarte multi dintre noi cumparam doar din placere,lucruri inutile,de cele mai multe ori(recunosc si eu am cazut in aceasta patima),traim prin simturile corpului pamantesc cei mai multi,simturi conectate in permanenta la pacat,zi de zi ne afundam tot mai mult in mlastina,in acest mod suntem sortiti pierzaniei,cati dintre noi mai respecta cu adevarat cele 4 mari posturi de peste an?majoritatea consuma carne zilnic,se imbuiba zilnic cu narcoticele din marketuri(alimentele)---imi aduc aminte ca Preacuviosul Parinte Arsenie Boca spunea ca mancarea peste masura a carnii(care e o otrava)obliga o alta mare otrava a corpului omenesc(fierea)sa produca acidul toxic necesar prelucrarii kg. de carne infestata cu antibiotice si hormoni pe care cei mai multi dintre noi o consumam zilnic,repet inca o data ce se spune in Scripturi,,multi sunt chemati,putini alesi',viata traita in iubire de Dumnezeu insemneaza si infranare,cumpatare,rugaciune(noi ne inchinam televizoarelor,idolilor falsi fara nici o noima,unor rataciti asa ca si multi dintre noi),milostenie,detasare de cele lumesti,materiale pentru ca sunt trecatoare,noi in acest corp de lut suntem trecatori,avem 2 corpuri dragilor(pamantesc si ceresc),cati dintre noi hranim asa cum se cuvine si corpul ceresc?cum il pregatim pentru mergerea lui la Tatal?
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:50:28
cristian67
Guest

Implicit cristi

indreptandu-te in fiecare zi spre lucrurile sfinte,spre Dumnezeu,ne vor trebui tot mai putini bani pentru a ne hrani orgoliul nenorocit de satana,care va cere in permanenta alte si alte achizitii de bunuri trecatoare(spune-mi unde ti-e comoara,ca sa-ti spun unde ti-e inima),ne vom impaca cu Dumnezeu si vom fi mai sanatosi si mai placuti Lui,dar toate acestea cer osteneala(nu sclavia filmelor de la tv si a alimentelor toxice ingurgitate peste masura,nu achizitia nesabuita de plasme,telefoane,roboti,masini,pc-uri,toate acestea distrugandu-te sufleteste si facandu-te tot mai agresiv si nemultumit chiar daca le ai,dar aceasta nemultumire vine de la suflet care fiind copilul lui Dumnezeu el striga dupa Tata pt. ca tu-l ingropi zilnic in pacate,in necuratia pe care o traiesti zi de zi chiar daca sunt inca multi carcotasi care inca nu recunosc acest lucru,nu-l vad,nu vor sa-l vada,dar veni timpul pt. ca toate sunt randuite de Domnul la timpul lor)marele Arsenie Boca spunea---,,voi stiti multe despre Hristos,dar nu-L stiti pe El'' si completez eu,nici nu-L veti cunoaste vreodata in haosul sexual,alimentar si tehnologic la care participati zi de zi--DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,RIDICA DIN NEGURA POPORUL TAU SI MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:54:18
costache marilena
Guest

Implicit

Vorba multa, saracia omului.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 12:55:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Ca sa revitalizez subiectul :)

Sunt sarac! In aceasta situatie imi doresc sa ies din saracie sau sunt multumit cu starea pe care o am,fiind data de la Dumnezeu?
Mulțumit să fi tot timpul !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarac vs Bogat AndruscaCIM Generalitati 46 09.01.2013 16:59:38
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09