![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar la Romania nu este criză !!! Sau dacă insiști și zici că e atunci nu te uita la mine ca pinguinul la baliză... că e criză, și i-or scăzut acțiunile lu' coptilu' și ale lui frătzică... Suntem ruinați, falitenberger și am-stele verzi pă păreți... pă tăț. Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 13:03:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Ioanichie de la Sihastria spunea :"ia sa puna tot rumanul genunchi in pamant sa se roage la Maica Domnului, sa vezi ca nu ne mai trebuie nici NATO; nici UE !"
Saracia din Romania este consecinta nivelului de credinta ..Credeti ca daca cei ce nu au bani maine ar primi bani vor deveni mai credinciosi ? Eu nu cred ! Safantul de la Maglavit in profetia sa avertiza ca ultima napasta care va veni peste noi va fi foametea, "ca nici cei cu bani nu vor avea ce sa cumpere " |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am timp sa mai dezvolt subiectul dar parerea mea este identica cu a lui Marius22 dintr=o postare putin inaintea postarii tale pe care o citez aici. Important este ce atitudine avem fata de bogatie si unde ne este adevarata comoara: in cer respectiv suflet, sau pe pamant? NB Desii apar bogatia sa stii ca nu am nici femeie de serviciu care face curat pe scara in fiecare zi si nici majordom ;-)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Este o vorba romaneasca si spune asa "Nu conteaza cat castigi,conteaza cat cheltui..."
|
|||
|
|||
![]()
Bun, si la sotia si copiii care trag de tine sa le dai de mincare si sa-i intretii ce le dai ...un genunchi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca devi cumpatat si chivernisesti asa cum propune Anca..ajungi in cel mai scurt timp tara falimentara. De aceea directivele cer populatiei sa fie datori vinduti la banci, sa cumpare, cumpere, cumpere pe credit, altfel nu mai pupa nimeni pensie si salarii. |
|
||||
|
||||
![]()
Putin credinciosule,pentru ce te indoiesti? Oare nu stie Dumnezeu ce are nevoie fiecare? Ne-ar lasa oare Iisus Hristos?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau Dumnezeu stie ca acei nemerniciti de viituri trebuie sa traiasca in cutii de carton pe marginea soselei si sa cerseasca de la filozofi care trec pe linga ei si cu nonsalanta si fete grave, asa incruntati, le spun ca nenorocirile prin care trec regulat, desi sunt binecredinciosi este necesara. ...dupa care terminind discursul important pe care il au de facut invirt cheile pe deget se suie in masini si pleaca la plimbare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|