Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Am inteles ca Dumnezeu nu cere tuturor sa fie sfinti dar as fi vrut sa stiu ce va impiedica pe fiecare dintre voi sa o faceti.Nu cred ca un om cu o motivatie ca iubirea pentru Dumnezeu si rasplata Raiului ar putea fi slab.
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Pentru laici, slujirea lui Dumnezeu nu înseamnă numai post și rugăciune, ci și îndeplinirea misiunilor specifice demnității de laic al Bisericii. Crescându-și copiii cum trebuie, mamele credincioase Îl cresc pe Dumnezeu. Aprovizionând familiile lor cu tot ceea ce este necesar material și spiritual, tații credincioși Îl hrănesc pe Dumnezeu. Răspunzând în mod corect și cu solicitudine contribuabililor, funcționarii credincioși Îl servesc pe Dumnezeu. Și așa mai departe, fiecare este chemat să răspundă într-un mod specific stării și locului lui la întrebarea: "ce anume așteaptă de la mine Dumnezeu, ce anume L-ar bucura dacă aș face ?"
|
Sunt sigur ca o astfel de viata L-ar bucura pe Dumnezeu dar cred ca nu mai mult decat o viata de sfant.