Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2010, 22:44:09
io8nut io8nut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu-cristina83 Vezi mesajul
......Tot ea se duce si la Pr. Popa Stefan din Topraisar, alt "mare vazator cu duhul"... Pacat ca sunt multi care tin un post, merg la o biserica, dau un acatist doar asa, din superstitie, chipurile sa le mearga bine. Si un mai mare pacat pt. capii bisericii care stiu totul si se multumesc doar prin a lua zecile de mii de euro.......
Imi pare rau sa citesc asemena randuri despre parintele Stefan,e bine sa va dati cu parerea despre o persoana abia dupa ce ati cunoscut-o,eu l-am cunoscut de curand pe parintele Stefan si este un om exemplu,nu baga mana in buzunarul nimanui,nu cere,fiecare om din proprie intiativa ii lasa un ban,parintele a luptat mult cu cel rau si inca mai lupta, a facut multe minuni,l-am recomandat unor cunostinte care aveu o grava problema si cand m-am intalit cu ei mi-au spus ca parintele a facut minuni pentru problema lor si nu le-a cerut bani pentru asta.L-am chemat sa imi faca o sfestanie la casa si a venit, a mers ceva kilometri sa ajunga la mine si am ramas impresionat de el,va recomand sa-l cunosteti.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2010, 10:46:15
un.simplu.gand's Avatar
un.simplu.gand un.simplu.gand is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Hunedoara
Religia: Ortodox
Implicit

Bisecica in ziua de astazi a devenit o institutie care vrea numai castiguri materiale nicidecum spitituale,si din cate vad eu vor sa obtina banii prin ori ce misloace chiar si apeland la vrajitorie,daca biserica este cum este noi unde sa ne mai gasim pacea?unde sa il gasim pe Dumnezeu?Aceste lucru este factorul principal pentru care multi oamenii se departeaza de ortodoxie si trec la alte religii.Dar cel mai enervant lucru este ca conducerea bisericii nu face nimic impotriva acestor nedreptatii,oare dc?

http://ltcorastie.wordpress.com/
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotul misionar Anamaria_anca Preotul 10 04.05.2015 11:29:51
preotul fumator Hartford Preotul 99 16.03.2011 20:54:21
Preotul de mir idealist Preotul 9 22.07.2010 23:44:41
preotul madalinutza Preotul 5 06.05.2009 17:33:05
preotul verona Din Noul Testament 4 10.09.2008 22:30:58