Citat:
În prealabil postat de eu-cristina83
......Tot ea se duce si la Pr. Popa Stefan din Topraisar, alt "mare vazator cu duhul"... Pacat ca sunt multi care tin un post, merg la o biserica, dau un acatist doar asa, din superstitie, chipurile sa le mearga bine. Si un mai mare pacat pt. capii bisericii care stiu totul si se multumesc doar prin a lua zecile de mii de euro.......
|
Imi pare rau sa citesc asemena randuri despre parintele Stefan,e bine sa va dati cu parerea despre o persoana abia dupa ce ati cunoscut-o,eu l-am cunoscut de curand pe parintele Stefan si este un om exemplu,nu baga mana in buzunarul nimanui,nu cere,fiecare om din proprie intiativa ii lasa un ban,parintele a luptat mult cu cel rau si inca mai lupta, a facut multe minuni,l-am recomandat unor cunostinte care aveu o grava problema si cand m-am intalit cu ei mi-au spus ca parintele a facut minuni pentru problema lor si nu le-a cerut bani pentru asta.L-am chemat sa imi faca o sfestanie la casa si a venit, a mers ceva kilometri sa ajunga la mine si am ramas impresionat de el,va recomand sa-l cunosteti.