Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2010, 21:53:15
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

La Sfintele Taine sunt cele mai puternice energii CELE NECREATE. Mai mult decat atat nu ne trebuie. Asa ca ar fi bine sa nu lipsim de la Sfanta Liturghie duminica si nici sa cautam ajutor la Aghiuta.
Deocamdata nu stiu exact care e traba cu Reiki dar imi suna a necurat. Mantuitorul nu a avut vreo invatatura secreta ca sa fie nevoie de initiere/ Tot ce a invatat el a fost public si asa a ramas...

Last edited by florinbrasov0; 27.08.2010 at 21:57:15.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:00:48
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
La Sfintele Taine sunt cele mai puternice energii CELE NECREATE. Mai mult decat atat nu ne trebuie. Asa ca ar fi bine sa nu lipsim de la Sfanta Liturghie duminica si nici sa cautam ajutor la Aghiuta.
Nu cred ca ai gasit un cuvant in cele spuse de mine, ca as fi cumva impotriva bisericii si a randuielilor ei. Foarte bine, sa mearga toata lumea la biserica pentru a se imputina cazurile de boli si suferinte.

Ce te faci atunci cand ai un accident si esti in coma, de exemplu, si nu te poti ruga si poate ca nu are nici cine sa se roage pentru tine? Mai definesti in acest caz ajutorul medicinei, indiferent care ar fi ea, ca fiind ajutor de la aghiuta?
Despre aceste situatii vorbesc eu, despre viata mon cher, despre cazuri reale nu despre cazuri ideale. Despre cum ne putem AJUTA atunci cand avem nevoie.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:01:56
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
Nu cred ca ai gasit un cuvant in cele spuse de mine, ca as fi cumva impotriva bisericii si a randuielilor ei. Foarte bine, sa mearga toata lumea la biserica pentru a se imputina cazurile de boli si suferinte.

Ce te faci atunci cand ai un accident si esti in coma, de exemplu, si nu te poti ruga si poate ca nu are nici cine sa se roage pentru tine? Mai definesti in acest caz ajutorul medicinei, indiferent care ar fi ea, ca fiind ajutor de la aghiuta?
Despre aceste situatii vorbesc eu, despre viata mon cher, despre cazuri reale nu despre cazuri ideale. Despre cum ne putem AJUTA atunci cand avem nevoie.
Depinde de la cine vine ajutorul...
Vechi 27.08.2010, 22:05:46
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Citat:
Parintele Cleopa ii numeste biodraci.

Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:23:23
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Parintele Cleopa ii numeste biodraci.

Doamne ajuta.
Acum citesc si eu aceasta carte Oameni si Demoni in care acest preot vine cu produse "bio".
E un substrat in aceasta definitie, insa Reiki nu are legatura cu bioenergia. Energia universala se gaseste in afara corpului. Bioenergia este energia corpului nostru pe care o avem de la mama natura si o "transmitem" in fiecare zi atunci cand intram in contact cu semenii nostri.
Atunci cand se fac tratamente cu bioenergie de catre persoane care au un camp bioenergetic mult mai mare decat majoritatea oamenilor, daca persoana care face tratamente este bolnava sau nu duce o viata echilibrata, exista pericolul ca in timpul tratamentului sa transmita bolile sale persoanei careia i se face tratamentul. Aceasta este explicatia "bio" care vine din partea acestui reprezentant al bisericii.

Din acest motiv, bioenergia se foloseste astazi foarte rar sau aproape deloc, locul ei fiind luat fie de persoane care capteaza energia universala sau informationala, fie de aparaturi RECUNOSCUTE care "imita" acest tip de energii.

Sper ca ne-am lamurit odata pentru totdeauna de diferenta dintre bioenergie, captarea energiei universale sau informationale si diferenta dintre ele si mai ales de stiinta numita medicina energetica ce are la baza o pregatire temeinica nu povesti "bio".
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:29:20
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Citeste te rog si asta, sunt doar 13 pagini dintr-o carte, binenteles daca vrei.

http://www.scribd.com/doc/2673129/vi...-de-sarlatanie

Citat:
Acum citesc si eu aceasta carte Oameni si Demoni in care acest preot vine cu produse "bio".
E un substrat in aceasta definitie, insa Reiki nu are legatura cu bioenergia. Energia universala se gaseste in afara corpului. Bioenergia este energia corpului nostru pe care o avem de la mama natura si o "transmitem" in fiecare zi atunci cand intram in contact cu semenii nostri.
Atunci cand se fac tratamente cu bioenergie de catre persoane care au un camp bioenergetic mult mai mare decat majoritatea oamenilor, daca persoana care face tratamente este bolnava sau nu duce o viata echilibrata, exista pericolul ca in timpul tratamentului sa transmita bolile sale persoanei careia i se face tratamentul. Aceasta este explicatia "bio" care vine din partea acestui reprezentant al bisericii.

Din acest motiv, bioenergia se foloseste astazi foarte rar sau aproape deloc, locul ei fiind luat fie de persoane care capteaza energia universala sau informationala, fie de aparaturi RECUNOSCUTE care "imita" acest tip de energii.

Sper ca ne-am lamurit odata pentru totdeauna de diferenta dintre bioenergie, captarea energiei universale sau informationale si diferenta dintre ele si mai ales de stiinta numita medicina energetica ce are la baza o pregatire temeinica nu povesti "bio".

Last edited by mirabela; 27.08.2010 at 22:31:32.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 23:09:50
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Citeste te rog si asta, sunt doar 13 pagini dintr-o carte, binenteles daca vrei.

http://www.scribd.com/doc/2673129/vi...-de-sarlatanie
Am inceput sa citesc cateva randuri si marturisesc ca nu am rabdare acum sa citesc grozavii de acest gen. Imi dati exemple care nu au nici o relevanta. Este adevarat ca nici nu prea aveti de unde sa va informati in mod corect deoarece acest tip de informatii se gaseste destul de rar si in nici un caz pe internet unde foarte rar in general se gasesc informatii de valoare.

Sanatate.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 23:41:09
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:

Fata draga citeste PANA LA CAPAT cartea ace
ia!
Fata draga citeste PANA LA CAPAT cartea aceia!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 23:43:47
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Fata draga citeste PANA LA CAPAT cartea aceia!

Apoi, oi fi avand eu viteza la citit, dar nici speedy gonzales nu-s, mai ales ca tot trebuie sa dau copy/paste de 2 ori la fiecare pagina. Daca poti, astept sa mi-o trimiti maine.

Multu'
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 22:07:09
Member

Implicit

Citat:
Keep dreaming...asa am ajuns azi in toate domeniile. Asteptam indurare de Sus dar aici pe pamant, ne facem ca nu vedem pentru ca a vedea, inseamna multa munca si dedicatie in tot ceea ce facem.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 02:27:29
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 17:48:52
reiki eulaura Generalitati 138 05.11.2015 17:46:54