![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
La Sfintele Taine sunt cele mai puternice energii CELE NECREATE. Mai mult decat atat nu ne trebuie. Asa ca ar fi bine sa nu lipsim de la Sfanta Liturghie duminica si nici sa cautam ajutor la Aghiuta.
Deocamdata nu stiu exact care e traba cu Reiki dar imi suna a necurat. Mantuitorul nu a avut vreo invatatura secreta ca sa fie nevoie de initiere/ Tot ce a invatat el a fost public si asa a ramas...
Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 27.08.2010 at 21:57:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce te faci atunci cand ai un accident si esti in coma, de exemplu, si nu te poti ruga si poate ca nu are nici cine sa se roage pentru tine? Mai definesti in acest caz ajutorul medicinei, indiferent care ar fi ea, ca fiind ajutor de la aghiuta? Despre aceste situatii vorbesc eu, despre viata mon cher, despre cazuri reale nu despre cazuri ideale. Despre cum ne putem AJUTA atunci cand avem nevoie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Parintele Cleopa ii numeste biodraci.
Doamne ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
Acum citesc si eu aceasta carte Oameni si Demoni in care acest preot vine cu produse "bio".
E un substrat in aceasta definitie, insa Reiki nu are legatura cu bioenergia. Energia universala se gaseste in afara corpului. Bioenergia este energia corpului nostru pe care o avem de la mama natura si o "transmitem" in fiecare zi atunci cand intram in contact cu semenii nostri. Atunci cand se fac tratamente cu bioenergie de catre persoane care au un camp bioenergetic mult mai mare decat majoritatea oamenilor, daca persoana care face tratamente este bolnava sau nu duce o viata echilibrata, exista pericolul ca in timpul tratamentului sa transmita bolile sale persoanei careia i se face tratamentul. Aceasta este explicatia "bio" care vine din partea acestui reprezentant al bisericii. Din acest motiv, bioenergia se foloseste astazi foarte rar sau aproape deloc, locul ei fiind luat fie de persoane care capteaza energia universala sau informationala, fie de aparaturi RECUNOSCUTE care "imita" acest tip de energii. Sper ca ne-am lamurit odata pentru totdeauna de diferenta dintre bioenergie, captarea energiei universale sau informationale si diferenta dintre ele si mai ales de stiinta numita medicina energetica ce are la baza o pregatire temeinica nu povesti "bio". |
|
|
|||
|
|||
|
Citeste te rog si asta, sunt doar 13 pagini dintr-o carte, binenteles daca vrei.
http://www.scribd.com/doc/2673129/vi...-de-sarlatanie Citat:
Last edited by mirabela; 27.08.2010 at 22:31:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sanatate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Apoi, oi fi avand eu viteza la citit, dar nici speedy gonzales nu-s, mai ales ca tot trebuie sa dau copy/paste de 2 ori la fiecare pagina. Daca poti, astept sa mi-o trimiti maine. Multu' |
|
|
|||
|
|||
|
Keep dreaming...asa am ajuns azi in toate domeniile. Asteptam indurare de Sus dar aici pe pamant, ne facem ca nu vedem pentru ca a vedea, inseamna multa munca si dedicatie in tot ceea ce facem.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 02:27:29 |
| Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 17:48:52 |
| reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 17:46:54 |
|
|