![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Stapane Doamne Iisuse Hristoase Dumnezeul nostru cel ce esti izvorul vietii si nemuririi ajuta pe fratele nostru Alin sa treaca cu usurinta prin necazurile lui oricare ar fi ele fie-ti mila de el si il ajuta. Iar tu Stapana Noastra ocopera-l cu Acoperamantul Tau cel Sfint pe Alin. Amin
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 29.08.2010 at 00:08:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pentru sprijin.Cand ma simt mai bine,cand mai rau,sper sa fiu iarasi sanatos si psihic si fizic!Doamne ajuta!Sa fiti binecuvantati!
|
|
|||
|
|||
![]()
Curaj! Sigur va fi bine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
suntem in continuare alaturi de tine si cu inima si cu rugaciunea, sa fii sigur de asta. Pastreaza tare credinta chiar daca esti incercat greu. Cel ce ramane tare in suferinta mult pretuieste in ochii Domnului. Ne rugam sa-ti ajute Domnul sa treci cu bine peste toate aceste necazuri si sa vina soarele si pe strada ta. Doamne ajuta si miluieste. Amin. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru sprijin.Ma confrunt cu unele probleme grele si de sanatate si sufletesti.Cand mi-e mai bine,cand mai rau.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ai incredere, Dumnezeu te va insanatosi!
|
|||
|
|||
![]()
Va rog rugati-va pentru mine!starea mea nu e buna deloc.Ma rog si eu pentru toti.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu si Maica Domnului sa va insanatoseaca si sa va faca bine ,ma rog si eu pentru dumneavoastra am sa pun maine un acatist pentru sanatatea dumneavoastra nu va fie frica caci Dumnezeu o sa va faca bine si o sa va dea putere sa treceti peste acesasta cumpana din viata sa va dea Dumnezeu tarie si putere si multa sanatate Doamne ai grija de fratele nostru si iai durerea care il apasa fal bine si sanatos ,Dumnezeu sa va ajute si sa va insanatoseasca cat mai repede .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta grea incercare.
|
|||
|
|||
![]()
Alin, te rugam NU dispera, trebuie sa crezi cu tarie ca te vei face bine !!
Fii sigur ca aici toti care citesc si afla despre problema ta nu vor ramane indiferenti. Sa-ti dea Domnul sanatate si tot ce-ti mai doresti. ![]() PS: maine ma duc sa-l vad pe Sfantul Nectarie, am sa il rog pentru tine, sa te faci bine. Doamne ajuta! Last edited by mirelat; 19.09.2010 at 07:38:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaminte | anaid37 | Rugaciuni | 8 | 21.07.2012 13:35:17 |
Rugaminte la dvs. | MariusPetre | Generalitati | 14 | 16.09.2010 15:36:45 |
rugaminte | brindusa | Teologie si Stiinta | 0 | 06.01.2010 21:06:52 |
Rugaminte | Tia | Rugaciuni | 9 | 04.12.2009 14:53:49 |
Rugaminte | eduardd | Slujba inmormantarii | 5 | 12.10.2009 22:52:03 |
|