![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Drac nu, Dumnezeu .... poate un pic, o idee... Nu vă cam contraziceți ? Adică unul fără altul înseamnă că problema nu are rezultat... și totuși la sfârșitul "cărții" este scris răspunsul corect și nu este acesta... ![]() Nu, nu vă grăbiți să trageți concluzia cum că aș fi tras cu ochiul la sfârșitul cărții... chiar mi-am bătut capul cu problema ... și ce credeți ? era atât de simplu de rezolvat, iar eu mă complicasem atât de mult.... eh... bine că mi-am dat seama până la urmă... Ca să vă dau un indiciu de rezolvare: metoda pe care ați aplicat-o în rezolvarea problemei nu este tocmai cea bună... ci din contră vă va ameți de nu-i veți da deloc de capăt... Și ca să închei: Ori cu Hristos ori cu Mamona... nu se poate sluji la doi domni căci pe unul sigur îl veți iubi mai mult și pe celălalt îl veți neglija ![]() Deși eu nu am atins nivelul dvs vă urez cu dragoste ca Dumnezeu să vă lumineze mintea !
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 16:48:52 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
|