![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa va dau cateva exemple de invataturi care va deranjeaza si pe care le ignorati (pentru a va iesi teoria cu mortii neinviati, care se afla in prezenta Domnului Iisus Hristos): - nu credeti in promisiunea Mantuitorului: "Mã voi întoarce si vã voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sã fiti si voi."(Ioan 14:3). De ce sa se mai deranjeze Mantuitorul sa vina sa ne ia cu El? Lasa ca o luam noi la deal, sub forma de fantome. - nu credeti ca cei morti, pentru a mosteni viata vesnica, impreuna cu Domnul, trebuie sa fie inviati:"Voia Tatãlui Meu este ca oricine vede pe Fiul, si crede în El, sã aibã viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua de apoi."(Ioan 6:40). De ce sa se deranjeze iar Mantuitorul, sa-i invieze pe cei credinciosi? Nu este nevoie de inviere, pentru ca cei credinciosi nu mor. - nu credeti in fagaduinta Mantuitorului: " Iatã, Eu vin curînd si rãsplata Mea este cu Mine, ca sã dau fiecãruia dupã fapta lui."(Apocalipsa 22:12). Alt deranj inutil, din partea Mantuitorului. De ce sa mai vina sa ne rasplateasca? S-a trezit cam tarziu, pentru ca problema s-a rezolvat si fara El. Mergem noi in iad sau in rai, imediat dupa ce murim, fara sa mai fie nevoie de revenirea Lui. - nu credeti in in ceea ce a spus Sfantul Apostol Pavel referitor la revenirea Mantuitorului, invierea mortilor, schimbarea trupurilor si mostenirea vietii vesnice impreuna cu Domnul. Sfantul Apostol spune :"astfel vom fi totdeauna cu Domnul" - spune Sfantul Apostol Pavel, referinduse la acele evenimente, fara de care nu putem fi alaturi de Domnul (ma refer la revenirea Domnului si inviere). - nu credeti ce spune Sfanta Scriptura referitor la starea de inconstienta din timpul mortii:"Cei vii, în adevãr, mãcar stiu cã vor muri; dar cei morti nu stiu nimic,"(Eclesiastul 9:5); "în locuinta mortilor, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuialã, nici stiintã, nici întelepciune!"(Eclesiastul 9:10) Mai sunt multe alte invataturi din Sfanta Scriptura, pe care sunteti nevoit sa le respingeti, pentru a va iesi teoria cu fantomele si Domnul Iisus Hristos. Apropo; deoarece sustineti ca cei care au murit sunt in prezenta Domnului Iisus Hristos, se poate spune ca-L acuzati pe Mantuitorul de spiritism (comunicare cu mortii). Pentru ca o persoana care a murit sa fie in prezenta Domnului, acea persoana va fi inviata. "Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii - spune Domnul Iisus Hristos, explicandu-le saducheilor despre inviere.(Matei 22:32) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Margelele mataniei podul intre filosofie si Dumnezeu | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 11.11.2011 22:22:29 |
Cum sa ne impartim intre om si Dumnezeu in credinta? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 25.11.2009 15:33:06 |
"Între dobândă și Dumnezeu"( un articol apărut în Adevărul ) | cristiboss56 | Generalitati | 3 | 10.11.2009 12:22:23 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|