28.08.2010, 23:24:05
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Topicul acesta seamănă cu o furtună într-un pahar cu apă. Sau cu o bătaie cu stafide. Va să zică, morala este în budă, principala problemă fiind desfrânarea în afara căsătoriei, nu în interiorul ei. Nu mai prididesc răspunzând unor "cupluri" de liceu care mă întreabă ce metode antconcepționale să folosească, ideea că nu ar trebui să folosească de loc organele copulatorii până la majorat, necum până la căsătorie netrecându-le, măcar, prin căpșor. Trăim vremuri în care virginitatea fetelor este considerată dovadă de prostie (sau de trup pocit), iar fecioria băieților este considerată dovadă de impotență. Masturbarea este "practică" și "propedeutică" foarte normală, ba char indicată medical pentru "menținerea balanței hormonale optime". Oameni de toate vârstele fac sex ca și când s-ar scobi între dinți, și anume folosind prima scobitoare care se ivește la îndemână, iar dv vorbiți aici despre "desfrânarea în căsătorie" ?!
|
 Asa este, si eu ma gandesc cateodata ca acest gen de discutii nu prea are mare lucru de a face cu problemele de care ma izbesc eu ca profesor de religie...