Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2010, 02:57:49
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghetsimani Vezi mesajul
as dori din suflet sa cred ca parintele stie gandurile noastre si acum plang cand va scriu, imi doresc sa ajung acolo sper sa ma ajute Bunul Dzeu si parintele ptr ca am niste prob de sanatate care zadarnicesc plecarea mea.Credeti ca stie parintele tot ce gandim si ce ne dorim fie chiar la distanta?
Cu certitudine stie. Tocmai spuneam ca eu "l-am cunoscut" aici, iar din acel moment nu-mi mai gaseam linistea. Simteam in mine nu doar dorinta de a merge acolo, dar si rusinea ca ma consideram roman si nu stiam nimic de un astfel de om.
Faptul ca din acel moment toate s-au asezat pentru a-mi pune visul in practica, nu incape nici o indoiala ca i se datoreaza in primul rand lui. Chiar daca nu si-a scos o mana din mormant sa ma binecuvinteze pe mine, special, eu stiu ca a aranjat lucrurile pentru familia mea si continua sa le aranjeze.
Evident, nu e singurul. Mai este si Parintele Cleopa a carui vizita la mormant a fost cadoul sotiei pentru anul acesta pe 26 Iulie... Dar de Parintele Cleopa ma leaga amintiri mai vechi, de cand era in viata! De aceea aici mi-am permis o fotografie...

Roaga-l sa aiba grija de tine, si-ai sa vezi! Nici nu simti cand, nici nu stii cum!...
Doamne-ajuta
Attached Images
File Type: jpg La mormantul Parintelui Cleopa.jpg (52,7 KB, 69 views)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31