![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. dar daca tu esti langa el/ea si vezi si nu reactionezi partas la pacat te numesti..
![]() Dumnezeu sa ne ierte pe toti! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e chiar asa.Si Dumnezeu spune sa nu aruncam margaritare porcilor ca le vor calca in picioare.Incearca numai sa spui unui om "fara Dumnezeu " ceva lucruri sfinte sa vezi cum explodeaza.Am patit si ca sa nu imi fac pacate mai mari [ca si asa am destule ] m-am indepartat cat de repede am putut [stii vorba 'ceea sa ne stergem picioarele si sa nu mai incercam sa intram acolo unde nu ne vrea nimeni...]
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca indreptarea trebuie sa inceapa din mine intai. Am citit pe undeva..cred ca la parintele Porfirie..spunea cam asa acolo..
Nu trebuie sa-ti duci lupta crestineasca cu predici si contestatii, ci cu o adevarata iubire ascunsa. Cand contestam, ceilalti reactioneaza. Cand ii iubim sunt miscati si-i castigam. Daca as avea iubire cel de langa mine ar simti asta fara sa mai trebuiasca eu sa-i spun..Dar pana atunci vorbim "teorie"..lasand practica sa ne doboare.. In sfarsit!.. Nu de lideri ducem lipsa ci de fapte concrete.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|