Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2010, 15:59:04
cristian67
Guest

Implicit @omubun

daca v-ati simtit muscat,imi cer a treia oara iertare,eu doar am latrat fara sa musc
Vechi 30.08.2010, 16:05:46
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

veninul de care vorbiti e imaginar,nu cred ca va referiti la mine cand vorbiti de el,ba din contra fiind mai nou pe forum am simtit pe pielea mea ,,botezul'' ca sa zic asa,sunt sigur ca intelegeti ce vreau sa spun
Vechi 31.08.2010, 22:08:50
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
si eu sunt foarte greu de convins iar la asta se adauga si o incapatanare care rusineaza si pe catar. DAR.....................recunosc interventia miraculoasa a acestui parinte prin apa de la izvorul lui care mi-a fost adusa de cineva . Foarte dulce si placuta la gust dar mama mea care este foarte bolnava de o boala autoimuna incurabila a inceput sa transpire desi uitase cum este , fata livida pana atunci a inceput sa se coloreze si toate problemele ei mai vechi de sanatate au inceput sa dea simptome care de care mai ciudate. Tot corpul a suferit o transformare interioara . Nu ne explicam ci doar ..........doar atat! Mare este Dumnezeu intru Sfintii Lui!!! Mare esti Doamne! Care puteti mergeti neaparat!
intr-adevar apa parintelui de la izvorul din SAmbata de sus are un gust extraordinar.Desi se spune ca apa nu are gust,este inodora,insipida,ei bine eu simt gustul apelor si pot spune ca apa imbuteliata dorna,bucovina,borsec,roua sunt infecte.eu pot sa beau doar izvorul minunilor ca este o apa pura si izvorul parintelui,din care am baut doar doua zile din nefericire,cat am stat pe acolo.Dar sunt onorata ca am putut bea din ea.multumesc parintelui Arsenie ca mi-a permis sa ajung acolo si sa ii beau apa.
Vechi 31.08.2010, 22:13:38
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.scribd.com/doc/28785019/P...-Boca-Marturii
Vechi 31.08.2010, 22:33:51
cristian67
Guest

Implicit idem

[quote=anamaria.lupu;284196]intr-adevar apa parintelui de la izvorul din SAmbata de sus are un gust extraordinar.Desi se spune ca apa nu are gust,este inodora,insipida,ei bine eu simt gustul apelor si pot spune ca apa imbuteliata dorna,bucovina,borsec,roua sunt infecte.eu pot sa beau doar izvorul minunilor ca este o apa pura si izvorul parintelui,din care am baut doar doua zile din nefericire,cat am stat pe acolo.Dar sunt onorata ca am putut bea din ea.multumesc parintelui Arsenie ca mi-a permis sa ajung acolo si sa ii beau apa.[/QUOTE Dumnezeiesc e si gustul apei de la izvorul manastirii Prislop,cei ce au fost acolo si au baut din acea apa pot confirma,are ceva ce nu gasesti nicaieri,Romania e o comoara inca nedescoperita
Vechi 31.08.2010, 22:37:09
Adriana Cluj
Guest

Implicit Pe prima pagina a site-ului

este aceasta marturie :
http://www.crestinortodox.ro/diverse...op-118780.html
Vechi 01.09.2010, 09:08:30
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

Trufia l-a pierdut pe om,insa smerenia il ridica si-l aseaza din nou in impacarea cu Dumnezeu.Meritul omului in fata lui Dumnezeu nu sta in ceea ce stie ci in ceea ce face.Stiinta fara fapte nu-l va acoperi deloc la judecata cea mare,ci mai degraba il va impovara.Stiinta purcede si ea de la Dumnezeu,dar in ea se ascunde o mare capcana si o mare ispita.Ea adesea umfla,zice Apostolul,hraneste trufia,insufla o tainica iubire de sine,iubire ticaloasa si nebuneasca totodata.Sa nu uitam niciodata ca nimic suntem si ca drept bogatie a noastra avem numai pacatul---ARSENIE BOCA (Doamne,ce cuvinte de aur,cata intelepciune,cat har,credeti-ma ca daca as avea putere sa fac,aceste CUVINTE VII ar trona pe strazile tarii noastre,pe zidurile blocurilor,pe peretii scolilor,in gari,in spitale,in inchisori,in toate institutiile si sunt sigur ca multe suflete amortite se vor trezi,Doamne ce sfant am avut si avem,cum sa-Ti multumim Doamne pentru CRINUL pe care L-ai dat noua?)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31