Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe
Pentru stiinta ta: Hristos nu aceasta mizerie pe care o prezinti tu a cautat sa o curateasca; vorbesti de lucruri ce iti sunt straine si astfel nu poti sa vezi esenta.
|
Oare?
Esti de-a dreptul amuzant.
Tu cind esti cu piciorul rupt si-ti iese osul crapat prin piele oare de ce ai nevoie...de predici ale nemuririi sufletului si a salvarii lui sau de o tija si de cineva care sa se murdareasca pe miini cu singe pentru a ti-o fixa?..eh, parca nu prea mai iti pasa de ESENTA in acele momente? oare nu-i asa? tu crezi ca nenorocitii care-l inconjurau de predici aveau nevoie sau sa fie spalati si ingrijiti? si scapati de buboie? tu crezi ca ele trec de la sine, daca da, poate-mi arati si mie cum se face acest lucru aici pe pamint repetind "minunea"
Oare Hristos a saturat multimile continuind cu predicile la nesfirsit sau LA UN MOMENT DAT OPRINDU-SE si saturindu-i cu piine si peste? fii sigur ca a realizat perfect ce trebuie facut...
Eu sunt ortodox convins dar de tip nou, si in bun acord cu duhovnicul meu, si fii fara nici o grija ca nu am nevoie sa fiu pe placul tau...nu suport ipocrizia si minciuna si mai ales fatarnicia cu fata lunga...
Si din nou lasa-ma tu pe mine. Eu lucrez in planul meu cu oamenii tu insa ESTI PREOT!..nu eu