![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
candela electrica poate fi o solutie alternativa a candelei clasice atunci cand suntem plecati de acasa?
se stie ca multe case au ars din cauza ca nu au fost supravegheate candelele / lumanarile. pentru a elimina un risc ( zic eu destul de serios ) cred ca poate fi folosita aceasta varianta. nu stiu insa daca o candela electrica are (acelasi) efect ca una "clasica". personal, ma simt mai bine (in siguranta) daca atunci cand plec, am candela aprinsa, dar nu are cine sa o supravegheze. voi ce ziceti? dar nu in stilul de "sariti ca arsi", si patimas, ci la modul civilizat si crestinesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mama nu stinge niciodata candela, nici chiar atunci cand nu mai e nimeni acasa. Iar candela are un pahar simplu, de sticla. De asemenea, la biserica unde merg eu, pe Sfanta Masa arde neincetat o candela, cu lumina de la Inviere.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt adeptul sa aprind o lumanare in biserica si sa plec la alte treburi. Asa si aici, nu las aprinsa o candela electrica pe motiv ca e un dar pentru Dumnezeu. Acest gest il consider a fi prea mic pentru darurile primite. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a placut comparatia pe care a facut-o parintele la vecernia de duminica seara: prin post nu doar ne abtinem de la a consuma produse de origine animala, ci ne intoarcem la starea dintai, dinaintea caderii in pacat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie, profanare sau defaimare? | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 78 | 07.07.2012 14:57:26 |
Semnul Sfintei Cruci | alinnasser2010 | Generalitati | 22 | 30.05.2011 12:06:32 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
Săptămâna Sfintei Cruci | Carmen FUNIERU | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 04.09.2010 22:30:41 |
Semnul Sf. Cruci | Mario_25i | Generalitati | 3 | 02.11.2007 18:28:45 |
|