![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa nu uitam sa privim si sa analizam aceste fapte ca niste crestini pacatosi ce suntem cu totii !
|
|
|
||||
|
||||
|
Adica sa inchidem ochii la astfel de fapte pentru ca si noi suntem pacatosi?
|
|
|
||||
|
||||
|
Un caz de acest gen, implica nu doar cercetarea staretului in cauza, ci si personalul din alte manastiri. Ma tem ca exista in unele locuri o graba in a infiinta manastiri, in a avea cat mai multi vietuitori. Si asa avem parte de improvizati. Pana acum nu am auzit de o actiune care sa aiba in vedere cercetarea si altor manastiri.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu trebuie sa inchidem ochii; trebuie sa avem o reactie crestineasca, nu lumeasca. Din aceasta trebuie sa invatam ! In rest oricum n-ai ce face, dat fiind faptul ca problema va fi reglementata si de Biserica, si de Justitie..
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cum crezi tu ca ar trebui procedat in acest caz? |
|
|
|||
|
|||
|
Reactia crestineasca se refera la ceea ce suntem datori sa gandim. In rest nu cred ca este cazul sa ne consumam. Exista institutii care au acest rol justitiar ! Vrei sa ai tu un rol aparate in cazul acestor evenimente ? De 2000 de ani apar !
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sau mai bine zis trebuia sa gandim doar ce ni se spune ... am inteles ... |
|
|
|||
|
|||
|
Problema ca ca opiniile difera enorm de la credincios la credincios si cum fiecare stie ce gandeste D-zeu.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1) un individ cu Ferari batand un batran pe trecerea de pietoni? 2) un politician beat injurand un jurnalist? 3) un violator care tocmai ti-a violat fiica/mama/sora/nevasta? Institutiile cu rol justitiar fac parte din gandirea lumeasca si nu crestineasca. Cand ai sa obosesti aparand indivizi de genul preotilor ninja ai sa intelegi lumea mult mai bine. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Esti in greseala cand spui ca apar pe cineva. Eu refuz sa-mi asum un rol justitiar in aceasta poveste..Cine imi da mie voie sa fac pe inchizitorul ? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.09.2010 16:19:01 |
| Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 18:16:41 |
| Manastirea Colilia Constanta | E_my | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 26.09.2009 01:44:18 |
| Articol - Cazinoul din Constanta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 04.07.2007 06:33:16 |
| Procesiune azi in Constanta | nicoleta34 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.07.2006 11:04:39 |
|
|