![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"te omora lumea , te bateau cu pietre si te spanzurau" - si dupa tine astea erau vremurile cand oamenii erau apropiati de Dumnezeu ... halal vremuri, halal apropiere ... |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, pastrati-va cumpatul ca ne facem de rasul crestinismului !
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma refer sa se face asemenea lucru, ci pur si simplu voiam sa scot in evidenta evlavia si iubirea de Dumnezeu a crestinilor de pe acea vreme... Acum daca il huleste cineva pe Dumnezeu in toate felurile nu are tupeu sa scoata un cuvant, ca na, e la casa lui nu are el nevoie de probleme.
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, satana care se ascunde in spatele cuvintelor si care semneaza cocacoc, are ceva cu Biserica, sigur va-ti dat seama! Nu-l doare pe el de spitale, ca doar nu-i atat de prost (sau...? Nu, nu cred; vad ca stie sa citeasca!) incat sa nu stie ca nu Biserica raspunde de spitale si nu statul face biserici. Este doar diversiune pe considerentul ca avem constiintele sensibile din cauza dramei sistemului sanitar + evenimentul de la maternitate. Nu-l mai bagati in seama ca ii faceti jocul si va incarcati si voi de pacate!
Am zis satana din cauza modului de operare: "tatal minciunii", indemnator la razvratire, hulitor de Biserica, etc. Sa-i fie de cap! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma, fiule, de te-am mahnit cu ceva. Eu am pe Dumnezeu de tata si Biserica de mama. Si daca cineva imi batjocoreste fara simt si fara dovezi, doar cu rautate, mama, nu cred ca sunt atat de tare incat sa pot rabda la nesfarsit. Ma gandesc cu spaima ce as face daca aceasta s-ar intampla "fata catre fata". Sunt slab, asa e! Dar mama tot mama ramane.
Sa ai parte doar de prieteni! Sau mai bine nu... sa fii crestin adevarat si sa fii tare sa faci fata dusmanilor lui Hristos! Amin! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vis-a-vis de biserica, acest concept a mai evoluat. Sa nu uitam ca pana nu de mult, erai ucis pentru lucruri care acum ne starnesc rasul, iar atunci erau considerate pacate imense, de neiertat. |
|
|||
|
|||
![]()
In contextul celor discutate pana acum, batjocura la adresa Bisericii am considerat acuzatia ca Biserica este vinovata de crima sociala ce se petrece acum in Romania. Dar poate sunt eu prea sensibil, fireste!
|
|
||||
|
||||
![]()
"Apropo, de ce nu zici "HaiLaRugaciune" si spui poruncitor "Treci..."????
Spune multe despre tine, doar si acest lucru ... " da...asa se intampla cand nu avem argumente solide..ne luam de alte lucruri nesemnificative... scuza-ma..dar si despre tine spune multe faptul ca esti ateu..Dumnezeu sa ne ierte :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar afirmatia asta este gresita. Ce stii dumneata despre Biserica? Probabil doar ceea ce ai apucat sa vezi in mod aleatoriu pe cine stie ce canale (nu de TV, ci la modul figurat) improprii unei analize duhovnicesti. Cine a "gustat" Biserica nu uita gustul sfant nici chiar daca dispare din el si cea mai mica urma de credinta in Dumnezeu. Este deja atins de Aripa Invierii. Poate nu mai crede dar nici nu huleste sau sta impotriva! Cred ca este suficient aici. Daca vreti sa mai "discutam" pe teme duhovnicesti (nu pe tema spital vs. biserica) fie deschideti un topic nou cu propunerea dumneavoastra fie ma contactati in privat. Despre tema topicului de fata, eu nu mai sunt prezent, iertati! Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 15:33:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii din spitale | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 11.04.2012 08:30:57 |
Biserici din Romania cu moaste 1 | Bucurie | Moaste | 10 | 09.07.2011 00:21:12 |
taxele in biserica si in spitale | Mirela0110 | Generalitati | 53 | 18.02.2011 20:19:40 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|