![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este opinia ta prietene Colaps. Ai dreptul la ea si eu o respect. BOR are insa o alta parere: Principalul obiectiv al Bisericii Ortodoxe Române în domeniul dialogului intercreștin este continuarea și finalizarea discuțiilor în cadrul dialogurilor teologice bilaterale, precum și promovarea și diversificarea relațiilor sale ecumenice cu celelalte Biserici creștine. Last edited by penticostalulmantuibil; 01.09.2010 at 14:36:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacat ca multi frati de ai tai nu sunt de acord. Din fericire nu toti sunt ca tine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adică să fie pentru dialogul cu ei și pentru ecumenism? Atunci ei sunt ecumeniști. Cei ce susțin ecumenismul cad în păcatul ereziei și sunt anatematizați. Așadar, ei încetează a mai fi frați Ortodocși. Ei devin niște eretici. Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Devin ei eretici, dar uite ca ei hotarasc pt noi deocamdata..In mod normal Patriarhul ar fi trebuit sa iasa de la discutii, dar....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa te consider eu: prietenul meu. Dar ce vrei sa spui: Sfantul Sinod a incetat sa mai fie ortodox si a devenit eretic? Eu am luat citatul din site-ul oficial BOR: http://www.patriarhia.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu patriarhul alcătuiește Biserica. Ci noi, credincioșii mireni, preoți și călugări întru Hristos. Patriarhul de fapt nici nu mai este patriarh în condițiile în care susține ecumenismul, ci doar din punctul de vedere al denumirii statutului dat în cadru lumesc. Oficial este patriarh, dar neoficial este un eretic nerușinat. Orice față bisericească din cadrul ierarhiei BOR care susține ecumenismul pur și simplu cade din Ortodoxie în apostazie.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
De acord...Si Daniel face parte din gasca care a pus mana pe Romania in 89...Norocul nostru a fost ca n-au reusit sa-l dea pe Teoctist la oparte in 89, ca altfel eram biserica ecumenica acum, nu ortodoxa...Lucreaza Dumnezeu !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt credinciosi care nu promuoveaza intoleranta, credinciosi mai blanzi, mai iubitori, iar eu ii admir. Last edited by Bast-et; 01.09.2010 at 15:03:38. |
|
|||
|
|||
![]()
"Iubitii, dar nu cu cele lumesti ale lor !" Arsenie Boca
Cine pe cine uraste ?` "Maniati-va, dar nu fiti nedrepti in inimile voastre !" Sf Pavel |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|