![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa va spun ca atitudinea voastra este una de sectanti sadea. Asta fac sectantii: se razvratesc impotriva conducerii Bisericii. Si asta zic sectantii: „ - conducatorii bisericii propovaduiesc erezii dar noi suntem adevaratii crestini!”. Aceasta este insa problema voastra. Problema care ma priveste este ca vorbiti (ma refer la Colaps) ce nu trebuie la adresa mea. In acest sens repet indemnul meu. Incercati sa evitati aceste neadevaruri: Bisericile protestante sunt pseudobiserici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si fiecare va sta in curtea lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Mda, daca plecam, incepeti sa va certati intre voi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adresa site-ului este crestinortodox.ro. Cred ca la curtea asta se referea Adriana. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ci, ma gandeam ca fiecare s-ar simti mai bine in curtea lui.... Atat si nimic mai mult. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar de când sunt sectanții creștini?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Da.
Si eu la aceeasi curte ma refeream. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu zic să îți pui lacăt la gură că nu ai nici un habar despre ce vorbești și îți bați joc de numele acestor Sfinți! A... de fapt am uitat că secta mătăluță infamă nu crede în Sfinți....
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 01.09.2010 at 15:50:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|