![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Unde ai auzit mai frate ca Lukoil a dat petrol Iranului pentru continuarea productiei de arme nucleare?
Da ce pentru productia de arme nucleare ai nevoie de petrol? Asta nu stiam pana acum.
|
|||
|
|||
![]()
Uite mai frate aci de pe un site (da nu stiu ce e cu acest site) ca zice altfel:
http://www.zawya.com/Story.cfm/sidZW...ions%20Lifted/
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit niste conversatii (de aia am spus ca "am auzit").Oricum Iranul neaga posesia de arme nucleare.Teoretic,Russiei i-ar fi mai bine daca Iranul ar avea arme nucleare,deoarce acest lucru ar insemna inca un inamic puternic impotriva SUA. De petrol este nevoie pentru energie,motoare-gigant.Armele nucleare au nevoie de astfel de rafinarii
|
||||
|
||||
![]()
Oricum nu cred ca ne-am asezat bine.Eu nu vad SUA o putere asa mare cum se vehiculeaza si tare mi-e ca ne-am dat cu cine nu trebuia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..deh,.. asa este natura umana, UITA! si repeta greselile |
|
||||
|
||||
![]()
Greselile se fac atunci cand faci o miscare eronata,ori noi nu suntem partasi la miscari eronate,ci mai degraba la miscari planificate sa fie eronate.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
laptele praf! | Nico11 | Postul | 2 | 22.06.2010 14:53:30 |
Cand sufletul miroase urat | Laurentiu | Generalitati | 18 | 09.08.2009 11:12:29 |
|