![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
PS:Degeaba citim si rasfoim daca nu ne intra nimic in cap si nu punem la indeplinire randuiala cea desavarsita...AMIN
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca solutia ar fi casatoria alba ci o casatorie normala cu un miljloc de contraceptie cat mai sigur (si bineinteles, asa este, cu asumarea riscului de a avea totusi un copil handicapat, deoarece singurul mijloc de contraceptie absolut sigur este, conform bancului 'un NU horatit') Ceea ce vreau eu de fapt sa zic si nu reusesc este ca Biserica nu lucreaza cu omul deja desavarsit, ci cu omul care este slab, pacatos, fricos, etc. Pe asta il ia si incearca sa-l duca la mantuire. De acceea preotii si episcopii ortodocsi, din cate stiu eu, foarte rar refuza sa cunune pe cineva. De ce? Pentru ca daca nu i-ar cununa, probabil ar trai necasatoriti, si asta ar fi mai rau decat sa se casatoreasca cu intentii partial pacatoase, partial egoiste, cum se intapla intotdeauna, de fapt. Si atunci cand vrei copii. pe mie casatoria m-a invatat cat de egoista si egocentrista sunt de fapt, m-a ajutat sa imi vad aceste slabiciuni si sa incerc sa le indrept, incetul cu incetul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, daca un cuplu traieste normal, fara nici un fel de ferire, si totusi nu are copii, sau are copii odata la 5 ani, singura unire dintre ei care nu a fost desfrau este aia din care au iesit copii? Ca asta reiese din ce scrii mataluta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca iti lipseste blandetea, care este foarte importanta cand vrei sa il ajuti pe altul sa vada ca se inseala.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare aici isi spune parerea si nimeni nu este obligat sa citeasca. Oricine poate sminti pe oricine cu vorbe chiar citate din Evanghelie. Te rog sa pastrezi un ton mai obiectiv.
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Fani71;284971]Amin! Sa stii ca ma duc la duhovnic.
Fiecare aici isi spune parerea si nimeni nu este obligat sa citeasca. Oricine poate sminti pe oricine cu vorbe chiar citate din Evanghelie. Te rog sa pastrezi un ton mai obiectiv.[/QUO Dupa cum postam aici pe topic,asa e si trairea noastra...Ma simt obligat fata de Creatorul meu sa iti atrag atentia cand gresesti si sa te intorc la credinta,tocmai pentru ca insusi Mantuitorul nostru a spus ca cei care pot propovadui Evanghelia(dar in mod adevarat,nu filosofic si interpretativ...)pot fi numai Sfintii Apostoli,Parintii Bisericii si dintre crestinii induhovniciti...AMIN AMIN AMIN |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea | costel | Generalitati | 78 | 17.03.2011 10:50:13 |
Intrebare: Desfranarea | gmariusg | Generalitati | 58 | 02.12.2010 21:44:18 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Desfranarea | kindly | Generalitati | 31 | 09.11.2010 13:53:39 |
|