![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
poftim: http://www.google.ca/search?hl=en&rl...,+gay,&spell=1 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nici o problema ca te inteleg!
|
|
|
|||
|
|||
|
M-am intrebat de ce scrie ca "Toate imi sunt permise, dar nu toate imi sunt de folos". Si am aflat, ca cel, care a cazut in pacat, dar a reusit sa-l biruie si sa nu il mai repete, acela a ajuns sfant; exemple sunt multe, dar cel al Cuv. Seraphim Rose este elocvent.
Sa nu ne multumim cu a constata pacatele celorlalti, in cazul de fata pacate de care unii s-au curatat, ci sa avem aceeasi ravna, sau poate si mai mare, in a ne indeparta si de propriile noastre pacate, caci si noi suntem chemati sa ne sfintim. Lupta sa o ducem cu propriile pacate, nu cu ale altora, caci daca prima ne aduce raiul, a doua ne infunda si mai tare in negura iadului. Sa nu incepem sa aratam cu degetul spre pacatele iertate ale altora, ci sa ne concentram la ale noastre, fata de care aratam mare si gratuita indulgenta. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma intreb , daca Andrei o considera pe Maria Egipteanca o Sfanta ! Cat de usor judecam si inproscam cu noroi , Andrei Cozia ! Dumnezeu sa te ( ne ) ierte pe toti ! Amin !
|
||||
|
||||
|
Asa este si mai stim ca in fata lui Dumnezeu conteaza starea in care suntem in momentul in care vom da fata cu El.Sa ne ierte Dumnezeu pentru ca judecam cu atata usurinta chiar pe cei carora nu trebuie sa le trecem pe dinainte.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
"Că după judecata lui Dumnezeu , chiar dacă ar fi cineva vrednic de osândă, totuși, prin Acoperământul tău cel puternic, capătă vreme de pocăință și cântă :Aliluia"( Din Condacul al șaptelea -Acatistul Sf. Acoperământ al Maicii Domnului ) .
|
|||
|
|||
|
Citat:
De protitutie poti scapa, asa cum acest pacat este generat de pozitia sociala si femeile fac ce pot pentru a supravietui in pozitia defavorabila in care se aflAU in trecut si in care continua sa fie, oarecum, si astazi. |
![]() |
| Tags |
| parintele serafim rose |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| intrebare in legatura cu pr. Serafim Rose | gheorghie | Mari Duhovnici si predicile lor | 4 | 11.12.2011 19:31:50 |
| Sfantul Serafim Rose - conferinte. | AndreiM | Resurse ortodoxe on-line | 12 | 16.07.2011 15:23:32 |
| Psalmul 136 in talcuirea lui Serafim Rose | Miha-anca | Rugaciuni | 14 | 09.01.2010 00:10:53 |
| 6 ani de la trecerea la cele vesnice a parintelui Galeriu | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 10.08.2009 19:05:14 |
|
|