Citat:
În prealabil postat de Delirul
Tratamentul pt SIDA se cunoaste de multa vreme, insa nu a fost pus la dispozitia oricui din probabil alte motive. Eram pe bancile facultatii la un curs de fiziologie cand o profesoara ne-a povestit ca un roman a descoperit o metoda in acest sens dar nu a primit nici un fel de sprijin si finantare nici la noi nici in afara pentru a efectua teste mai amanuntite in acest sens. Concluzia probabil ca nu poate fi decat ca remediul se cunoaste deja insa deocamdata nu se vrea a fi pus la indemana tuturor.
|
Iartă-mă, dar asta nu sună ca o teorie a conspirației? Faptul că "nu a primit nici un fel de sprijin si finantare nici la noi nici in afara pentru a efectua teste mai amanuntite in acest sens." la ce ne duce cu gândul? La dorința cuiva de nu a eradica o boală ca SIDA?
Oare de ce "deocamdata nu se vrea a fi pus la indemana tuturor."? Poate că proliferarea SIDA ajută la reglarea populației? Ăștia, miliardele de oameni ai planetei, nu suntem oare prea mulți în raport cu resursele?
Scuze, dar cred că acest "nu se vrea" este un non-sens.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|