![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa ne gandim mai inainte la ,,e pacat sa dansezi?''...Domnul nu ne spune nicaieri in Sf Scriptura acest lucru. Cum nu ne spune nici ,,sa nu fumezi'', ,,sa nu te droghezi'' etc... ne spune,in schimb, ca trupul nostru este templu al Duhului Sfant! Ne spune ca e pacat sa preacurvesti si sa fii pricina de ispitire pentru ceilalti. Unele dansuri contin miscari ori prea brutale,ori prea senzuale, astfel incat cel care danseaza devine ispita pentru aproapele. Exista, insa, si stiluri de dans linistite, care sunt o forma de arta...de exemplu, asa vad eu valsul,ca pe o arta... De asemenea, sa faci un sport nu-ti interzice nimeni...cu conditia ca acesta sa nu fie un sport periculos pentru tine sau pentru ceilalti( box, Bungee jumping etc)...este chiar indicat sa facem un sport ca sa ne mentinem intr-o stare buna,sanatoasa...deci poti sa-ti alegi un sport frumos,de exemplu, inotul sau tenisul...sau orice vrei tu,numai sa nu fie de ,,lupta'',cum spuneai...autoapararea noastra e Hristos! Cu cerceii....eu sunt de parere ca e pacat sa te maimutaresti cu ei, nu sa ii porti...e aceeasi chestie ca si cu dansul...adica sa nu te impodobesti cu ei ca sa atragi privirile si sa ispitesti pe altii...daca stam sa ne gandim,reprezinta un obiect cu care ne-am obisnuit,dar care,in viata crestina,nu are nici o valoare. Sf Ap Pavel cred, spune ca femeile sa nu poarte accesorii de acest gen si sa aiba capul acoperit. Cu cercei sau fara cercei, treaba noastra e sa fim aproape de Dumnezeu, sa Il chemam in viata noastra, sa Il rugam si, in fine, sa ne nevoim pe drumul mantuirii. Asa ca, Alina, apropie-te de El, roaga-te singura in camera ta, mergi la Biserica, ia parte la Sfintele Taine... Sa Ii multumim Domnului pentru tot! Doamne, slava Tie! ps: la 19 ani,nu stiu cat de ,,adolescenta'' mai sunt,dar ti-am spus aceste cuvinte cu tot dragul:)
''Una am cerut de la Domnul,pe aceasta o voi cauta: sa locuiesc in casa Domnului in toate zilele mele.''(Ps. 26) Last edited by diana-lorena; 05.09.2010 at 19:20:56. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ziua de Rusalii | Danut7 | Rusaliile | 27 | 09.06.2014 12:47:16 |
Ziua X | Gabriel_ND | Intamplari adevarate | 10 | 12.10.2011 13:51:05 |
Religia ortodoxa si ADOLESCENTII ! | Melissa | Spiritualitatea ortodoxa | 94 | 20.02.2011 12:03:55 |
adolescentii din ziua de azi | andreeacatalina | Generalitati | 0 | 31.07.2008 22:34:14 |
|